Τελευταία Νέα:

Θεόδωρος Σαμαράς : Η Αλμωπία πρέπει να πάει Ψηλά γιατί το αξίζει.

               H Αλμωπία είμαστε όλοι εμείς . Η Αλμωπία είναι ο τόπος μας .
               Η Αλμωπία πρέπει να πάει Ψηλά γιατί το αξίζει.


    Η Αλμωπία σήμερα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο  σταυροδρόμι. Η θα δώσουμε στην Αλμωπία κύρος και ποιότητα ζωής ή θα συνθηκολογήσουμε με την αδράνεια και την στασιμότητα.

    Αλμωπία δεν σημαίνει υποσχέσεις προεκλογικές κάθε 4-5 χρόνια. Αλμωπία σημαίνει για
ΜΕΝΑ που εργάζομαι και διαμένω εδώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! 

    Η Τουριστική Αλμωπία δεν πρέπει να είναι μόνο η διαμονή σε ένα ωραίο ξενοδοχείο των λουτρών και ένα μπάνιο στα ιαματικά Λουτρά, είναι και προορισμός στο μοναστήρι του Αρχαγγέλου , στην εκκλησία του 1880 της Ίδας, στο κάστρο της Χρυσής κ.α  η τουριστική εμπειρία πρέπει να έχει πλήθος διαστάσεων.

    Η Αλμωπία μας δεν μπορεί να πάει ψηλά και να θεωρηθεί λειτουργικός και βιώσιμος τόπος ,όταν δεν γίνεται σωστή αποκομιδή σκουπιδιών και υπάρχει ελλιπής φωτισμός.
    H Αλμωπίας μας δεν μπορεί να πάει ψηλά εν έτη 2019 ο Δήμος Αλμωπίας να μην έχει διασφαλισμένα στοιχειώδη αγαθά όπως το καθαρό νερό.

    Η Αλμωπία μας δεν μπορεί να πάει ψηλά όταν το οδικό μας δίκτυο απέχει έτη φωτός από το να θεωρηθεί στοιχειωδώς ικανοποιητικό.

   Πρόοδος για ένα τόπο σημαίνει να μπορεί να ακολουθήσει τις ευρωπαϊκές εξελίξεις κάτι που ο Δήμος Αλμωπίας δεν έκανε ποτέ.

   Για την Αλμωπία Ψηλά ο τόπος μας πρέπει να αποκτήσει ξανά όραμα και προοπτική. Γιατί ζούμε σε ένα τόπο ευλογημένο, με ανθρώπους με ανοιχτά μυαλά και ανοιχτούς ορίζοντες, εργατικούς και φιλότιμους που γνωρίζουν πως να δημιουργήσουν και να προοδεύσουν.

  Για την Αλμωπία μας Ψηλά !  Ζήτω την ψήφο σας  γιατί πιστεύω ότι σαν νέος έχω το όραμα, την δυναμική και την προοπτική να τρέξω για τον τόπο μου!!!

Με τιμή
Θεόδωρος Σαμαράς