Τελευταία Νέα:

Eπιδοτούμενο πρόγραμμα voucher στον κλάδο ΤΠΕ ανέργων ΑΕΙ/ΤΕΙ, με αμοιβή 2800€ - Άλλαξαν οι ημερομηνίες

Προσοχή για τις ηλικίες 30 έως 45 με απόφαση του Υπουργείου δόθηκε παράταση μέχρι και 13 /9/2019 . Διαβάστε τους όρους

Ανακοινώθηκαν δύο νέα προγράμματα μέσω voucher, για την «Προώθηση στην Απασχόληση Άνεργων νέων 25 έως 29 ετών και 30 έως 45 ετών πτυχιούχων θετικής,τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ». με αμοιβή 2800 €
Αντικείμενο της δράσης αποτελεί η παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής, συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση) και πιστοποίησης στον κλάδο των ΤΠΕ σε 3.000 ανέργους νέους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, ηλικίας 25-29 και 30 έως 45 ετών, πτυχιούχους ΑΕΙ(Πανεπιστήμια και ΤΕΙ) θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης (εκτός πληροφορικής). 

Οι ωφελούμενοι που θα επιλεγούν, θα περάσουν κατάρτιση 400 ωρών (3 μήνες), σε εξειδικευμένες ειδικότητες ΤΠΕ και θα τοποθετηθούν στη συνέχεια σε επιχειρήσεις για πρακτική με συναφείς ειδικότητες, συνολικά 200 ώρες εργασίας και αμοιβή για τους ωφελούμενους ανέργους 2800€. 

Οι επιχειρήσεις πρακτικής, θα μπορούν να αιτηθούν εντελώς δωρεάν (αφού θα πληρώνονται από το πρόγραμμα), θέσεις πρακτικής από εξειδικευμένα στελέχη με υψηλό όφελος, λόγω των εξειδικευμένων γνώσεων τους, που θα αποκτήσουν οι ωφελούμενοι πτυχιούχοι, μετά από 400 ώρες εκπαίδευσης . 

Οι ειδικότητες που θα υλοποιηθούν, θα είναι: 
  • Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού
  • Ειδικός σχεδιασμού ιστοσελίδων και εφαρμογών
  • Προγραμματιστής βάσεων δεδομένων 
Όσοι άνεργοι 25 έως 49 ετών, απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ (εκτός πληροφορικής) έχουν κάρτα ανεργίας, μπορούν να έρθουν και να ενημερωθούν στο κέντρο μας .

Όσες επιχειρήσεις αιτιολογούν θέση υπαλλήλου τεχνικής υποστήριξης ή υπαλλήλου μηχανοργάνωσης ή σχεδίασης ιστοσελίδων και επιθυμούν να έχουν μια άμεση υποστήριξη στη σχεδίαση ή αναπροσαρμογή της ιστοσελίδας τους, ή υποστήριξη σε εξειδικευμένες εφαρμογές του Excel, για ενάμιση μήνα χωρίς οικονομικό κόστος, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας : 


2384 0 24776 ή 6944 50 60 40 
Υπεύθυνος Γάτσος Ανδρέας