Τελευταία Νέα:

Αθανάσιος "Σάκης" Μποζίνης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Νίκο Παρούτογλου


Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Με χαρά σας κάνω γνωστή την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος για τις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό του Νίκου Παρούτογλου "Αλμωπία ψηλά"!
Με πολλούς γνωριζόμαστε ήδη όπου μας ενώνουν οι κοινοί στόχοι για το τι χρειάζεται ο δήμος , πρώτα από τα τοπικά διαμερίσματα και μετέπειτα για όλο τον δήμο…
Είμαι ο Μποζίνης Αθανάσιος κάτοικος Ίδας , πατέρας τριών παιδιών με κύριο επάγγελμα αγρότης.
Με την συμμετοχή μου στον συνδυασμό του Νίκου Παρούτογλου νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο που αγαπώ ως ενεργός και ενημερωμένος δημότης, πρωτίστως για το χωριό μου και κατ’ επέκταση για όλο τον Δήμο.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου, Νίκου Παρούτογλου, να συμμετέχω στην "Αλμωπία ψηλά", γιατί με κέρδισε το ήθος, η εμπειρία και το πάθος του, για το καλό του δήμου μας. 

Μας ενώνει η διάθεση να προσφέρουμε στον τόπο, μακριά από κομματικές δεσμεύσεις και υπηρετώντας αξίες ανθρώπινες και καινοτόμες για το καλό του δήμου μας.
Είμαι ένας από εσάς και όλοι μαζί μπορούμε να  πάμε την Αλμωπία Ψηλά !! γιατί της αξίζει !!


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.