Τελευταία Νέα:

Πολιτική και σημεία διαφημιστικών καταχωρήσεων



Παραθέτουμε τα σημεία που μπορείς να τοποθετήσεις το διαφημιστικό σου banner καθώς και τις διαστάσεις κάθε σημείου. 
Επικοινώνησε μαζί μας για να σου δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και επιλογές προώθησης της επιχείρησής σου με τον πιο οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Αποτέλεσμα εικόνας για web linkΔεν έχεις δική σου ιστοσελίδα για παραπομπή? 
Κανένα πρόβλημα! Με κάθε διαφημιστική καταχώριση στο Almopia24.gr παρέχεται δωρεάν μονοσέλιδο για την εταιρική σου προβολή σε άρθρο μας, σε μεγάλη εικόνα, σε pdf ή σε αρχείο html. Ρώτησέ μας για περισσότερα.


Σχετική εικόναΠως γίνεται η χρέωση των banner?
Κάθε καταχώριση μπορεί να γίνει με χρέωση ανά μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο ή χρόνο. 
Οι τιμές γίνονται ακόμη πιο προσιτές όσο αυξάνεται η διάρκεια καταχώρισης. Αλλά όλο και κάτι ακόμη καλό υπάρχει....

Αποτέλεσμα εικόνας για - 30 %
Εχει κι άλλα δωράκια ! 
Επειδή καταλαβαίνουμε οτι οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά και κάθε ευρώ υπολογίσιμο, ξεκινάμε με έκπτωση 30% σε όλες τις θέσεις διαφήμισης και επιπλέον 7ημέρες προβολής πέραν της αγορασμένης καταχώρισης! (Συν το μονοσέλιδο! για να μη ξεχνιόμαστε)

Φανερώνουμε τις κρυφές χρεώσεις ;)
(Οι εξής...Μία) Οταν μιλάμε για οποιουδήποτε είδους και διάρκειας καταχώριση αναφερόμαστε στην ενοικίαση του συγκεκριμένου χώρου, τοποθετώντας εκεί μια εικόνα με συγκεκριμένη διάσταση (όπως φαίνεται στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου).

Η τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνει το κατασκευαστικό μέρος τους banner (της εικόνας). Η γραφιστική εργασία για τη κατασκευή της εικόνας σας έχει επιπλέον κόστος (ανάλογα με το περιεχόμενο, το είδος και το μέγεθος). Υπολόγισε περίπου 20€ εως 60€. Είναι χρήματα που πληρώνεις μόνο μια φορά είτε σε εμάς, είτε σε κάποιον γραφίστα της επιλογής σου για να το κατασκευάσει. Από εκεί και μετά, θα μας το στέλνεις μαζί με την εντολή διαφήμισης για να το χρησιμοποιούμε στη προβολής σου. Αυτό ηταν.

Στο δια ταύτα....
Παρακάτω δείχνουμε με μπλε πλαίσια τα σημεία που μπορούμε να τοποθετήσουμε τη δική σαυ διαφήμιση. Αν και απλό, είμαστε εδώ για να εξηγήσουμε όποια απορία!

Αρχική σελίδα :


Υποσέλιδα άρθων :





Διαστάσεις Banner :

B1, B2, B7  : 728x90 pixels (οριζόντιο-μακρόστενο)
B3, B4, B5  : 360x300 pixels ή 360x600 pixels (κάθετο-μακρόστενο)
B6  : 250x250 pixels 





Επικοινωνήστε τώρα

Αποτέλεσμα εικόνας για telephone icon

Τηλ:6944506040

Αποτέλεσμα εικόνας για email icon
Almopia24@gmail.com 
info@almopia24.gr