Τελευταία Νέα:

Φωτορεπορτάζ: Απόλυτη επιτυχία του Φιλανθρωπικού αγώνα μεταξύ ΠΑΣ Ξιφιανής και Εδεσσαϊκού

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο φιλάνθρωπικος αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Ξιφιανης και του Εδεσσαϊκού.
Η εκδήλωση οργανώθηκε υπό την αιγίδα της Περιφεριακης Ενότητας Πέλλας ,ενώ τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κος Ιορδάνης Τζαμτζης και ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας σε θέματα Αθλητισμού κύριος Χρήστος Χατζηγιαννιδης.

Ακολούθησε η βράβευση επτά διατελεσαντων προέδρων του ΠΑΣ Ξιφιανης των κύριων Μάντζαρη Κ, Λουκίδης Σ, Κιοση Α, Μαυρίδη Χ, Κατσέλη Α, Μπιτσκα Δ, Νικολαιδη Β , ενώ βραβεύτηκε και ποδοσφαιριστής της ομάδας που εισήχθη στη σχολή αστυφυλάκων,όπως έχει καθιερωθεί από τον ΠΑΣ Ξιφιανης για κάθε ποδοσφαιριστή του που πετυχαίνει την εισαγωγή του στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ο ενθουσιασμός, η χαρά, η δίψα για άθληση και η αγάπη για το ποδόσφαιρο που προσέφεραν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, ικανοποίησαν τους φιλάθλους οι οποίοι με τη σειρά τους συνέδραμαν ώστε να δημιουργηθεί μια όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Τα έσοδα της διοργάνωσης δόθηκαν στον σύλλογό "Προσφορά Ζωης" , ο οποίος δραστηριοποιείται σε θέματα εθελοντισμου αιμοπεταλίων , αίματος και μυελού των οστών.

Ακολούθησε δειγματοληψία αρκετών παρευρισκομένων που δέχθηκαν να γίνουν δότες μυελού των οστών, αποδεικνύοντας πως τέτοιου είδους εκδηλώσεις μπορούν να ενεργοποιήσουν το κοινό αίσθημα προς τον συνάνθρωπο μας.

Το ΔΣ του ΠΑΣ Ξιφιανης ευχαριστεί τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Εδεσσαϊκού που δέχθηκαν την πρόσκληση του, τους κυριους Ιορδάνη Τζαμτζη  και Χρήστο Χατζηγιαννιδη για την παρουσία τους και φυσικά όλους τους φιλάθλους της ομάδας που για άλλη μια φορά απέδειξαν πως είναι κοντά της .

Εμείς ευχόμαστε το παράδειγμα της Ξιφιανης να ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες, προκειμένου μπει ένα λιθαράκι στον εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά προς το συνάνθρωπο μας .

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του almopia24




















































































Οι φωτογραφίες είναι ιδιοκτησία του Almopia24 και απαγορεύεται βάση νόμου η αναδημοσίευση χωρίς την συγκατάθεσή μας.





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.