Τελευταία Νέα:

Βρέθηκε η μυρωδιά στην οποία δεν μπορεί να αντισταθεί καμία γυναίκα

Ένα ακόμη «βέλος» στην αντρική φαρέτρα!
Η επιστήμη για ακόμη μια φορά έκανε το θαύμα της καθώς, οι επιστήμονες ανακάλυψαν το... Άγιο Δισκοπότηρο για τον άντρα. Βρέθηκε η μυρωδιά που καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί και μόλις την μυρίζει αυτόματα ερωτεύεται. 

Οι ερευνητές στο πανεπιστήμιο της Βόννης σύντομα θα αποκτήσουν τα δικά τους αγάλματα από τον απανταχού ανδρικό πληθυσμό καθώς ανακάλυψαν, όπως το ονομάζουν «το άρωμα του έρωτα». Το μόνο που έκαναν ήταν να μαζέψουν 20 γυναίκες στα 20 τους, όπου τους έδωσαν το μαγικό σπρέι. Έκαναν το ίδιο με άλλες 20 αλλά placebo.
Οι γυναίκες που έκαναν εισπνοή με την θαυματουργή φόρμουλα είδαν με άλλο μάτι τους συντρόφους του, αλλά και άλλους που τους έδειξαν σε φωτογραφίες!

Το συστατικό που έκανε την διαφορά ήταν η ωκυτοκίνη, η οποία έχει το παρατσούκλι «το χημικό της αγκαλιάς» και εκκρίνεται από τον οργανισμό όταν ερωτεύεται. Είναι η ίδια χημική ουσία που εκκρίνει γάλα στις γυναίκες μετά την γέννα… 

Οπότε τώρα θα κάνεις την ερώτηση: «Μπορεί να με κάνει ακαταμάχητο;». Ναι, απαντούν οι φίλοι Γερμανοί επιστήμονες και δεν έχουμε λόγο να μην τους πιστεύουμε.
Οπότε ένα αίνιγμα λιγότερο στον κόσμο του έρωτα!


από newsbomb.gr