Τελευταία Νέα:

Υπάρχουν και αυτές οι βιομηχανίες και κερδίζουν πολλά!!


Κερδοφόρες εξαγωγές - Ανθρώπινο αίμα και αίμα ζώων
Μέρος της ανόδου αυτής στις εξαγωγές οφείλεται σε κερδοσκοπικά κέντρα
αιμοδοσίας καθώς και στο γεγονός ότι στις ΗΠΑ οι άνθρωποι μπορούν να δώσουν αίμα μέχρι και δύο φορές την εβδομάδα κερδίζοντας από 30 μέχρι 50 δολάρια τα 470 ml.



Κερδοφόρες εξαγωγές - Παλμογράφοι
Οι ΗΠΑ κρατούν τα σκήπτρα και εδώ. Το συγκεκριμένο εργαλείο παίζει σπουδαίο ρόλο στα επιστημονικά μηχανήματα και οι ΗΠΑ τα προηγούμενα χρόνια παραδείγματος χάρη εξήγαν παλμογράφους αξίας 5,36 δισ. δολάρια. 


Κερδοφόρες εξαγωγές - Πυξίδες

Οι Αμερικανοί έχουν σίγουρα στόχο και όραμα κι ίσως γι' αυτό και η συγκεκριμένη βιομηχανία ανθεί στον τόπο τους. Η πυξίδα είναι βασικό μέρος του εξοπλισμού ενός ψαρά ή ενός πεζοπόρου και η Αμερική διατηρεί το 32% της αγοράς εξαγωγών σε παγκόσμιο επίπεδο.



Κερδοφόρες εξαγωγές - Αυτοκόλλητο πλαστικό 

Το αυτοκόλλητο πλαστικό έχει πάρα πολλές χρήσεις, από τους φακέλους μέχρι το σελοτέιπ. Η βιομηχανία αυτοκόλλητου πλαστικού των ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο και καταλαμβάνει το 16% της αγοράς. 



Κερδοφόρες εξαγωγές - Εμπόριο από δέρματα αλόγων και βοοειδών
Τα ζωικά δέρματα καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του εμπορίου ειδικά στην Αμερική. Οι ΗΠΑ καταλάμβαναν το 31% της παγκόσμιας αγοράς, το οποίο μεταφράζεται σε 1,45 δισ. δολ. 



Κερδοφόρες εξαγωγές - Άσφαλτος
Η άσφαλτος ή αλλιώς η πίσσα είναι μια βιομηχανία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην Αμερική όπου ήταν ο μεγαλύτερος εξαγωγέας στον κόσμο με πωλήσεις αξίας 108 εκ. δολ.


Κερδοφόρες εξαγωγές - Υπολείμματα φυτικής μάζας 

Στην συγκεκριμένη αγορά υπάρχει μεγάλο περιθώριο κέρδους ειδικά στα περιβλήματα του κακάου και του ζαχαροκάλαμου ή των σταφυλιών. Η συγκεκριμένη βιομηχανία των ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο και καταλαμβάνει το 59% της παγκόσμιας αγοράς σημειώνοντας τζίρο 2,9 δισ. δολ. ετησίως κατά μέσο όρο.


Κερδοφόρες εξαγωγές - Ορός γάλακτος 

Όταν σκεφτόμαστε ορρό γάλακτος, η σκέψη μας πηγαίνει στις πρωτεϊνούχες σκόνες για λόγους fitness αλλά και αποκατάστασης μετά από τραυματισμό. Ο ορός γάλακτος δεν είναι τίποτα άλλο από το υγρό που μένει όταν το γάλα πήξει και στραγγιστεί. Η Αμερική είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας ορρού στον κόσμο.


Κερδοφόρες εξαγωγές - Μελανοταινίες και μελάνια εκτυπωτών 

Οι μελανοταινίες και τα μελάνια εκτυπωτών είναι απαραίτητα αναλώσιμα για κάθε εκτυπωτή. Οι ΗΠΑ έχουν τη μερίδα του λέοντος στις εξαγωγές μελανοταινιών σε ετήσια βάση με τζίρο 267 εκ. δολ.


Κερδοφόρες εξαγωγές - Τιτάνιο 

Το τιτάνιο είναι ένα μέταλλο με πολλές και διαφορετικές εφαρμογές και χρησιμοποιείται σε κράματα που εφαρμόζονται σε αεροσκάφη αλλά σε ιατρικές εφαρμογές όπως τα καρφιά στήριξης στα κατάγματα.


Κερδοφόρες εξαγωγές - Τροφές ζώων συντροφιάς 

Οι τροφές των ζώων συντροφιάς όπως είναι τα σκυλιά, οι γάτες και τα πουλιά περιέχουν στις περισσότερες περιπτώσεις σόγια και καλαμπόκι, τα οποία η Αμερική εξάγει σε ένα σημαντικό ποσοστό. Οι ΗΠΑ καταλαμβάνει το 44% του παγκόσμιου εμπορίου σόγιας.


Κερδοφόρες εξαγωγές - Αδένες και άλλα όργανα
Σίγουρα ακούγεται μακάβριο αλλά οι αδένες και τα υπόλοιπα όργανα είναι τεράστια αγορά στις ΗΠΑ, η οποία διατηρεί το 20% των εξαγωγών με ετήσιο τζίρο περίπου 650 εκ. δολ.


Κερδοφόρες εξαγωγές - Εκδόσεις - Εκτυπώσεις

Ξέρετε τι κάνει η λιθογραφία; Είναι μια μορφή εκτύπωσης που χρονολογείται από
τον 18ο αιώνα και τυπώνει με πέτρινα ή μεταλλικά στοιχεία. Οι ΗΠΑ είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας λιθογραφιών και άλλων χαρακτικών με τζίρο 129 εκ. δολ.