Τελευταία Νέα:

Σύλληψη κακοποιού ..."παπαγάλου"!


Σε μια διαφορετική σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Βραζιλία που συμμετείχαν σε επιχείρηση κατά κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν ένα κτήριο από το οποίο γινόταν εμπόριο ναρκωτικών από ζευγάρι «πέρασαν χειροπέδες» και σε έναν... παπαγάλο!

Όπως μεταδίδουν βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης ο παπαγάλος συνελήφθη επειδή είχε εκπαιδευτεί να ειδοποιεί τους ιδιοκτήτες του κάθε φορά που εντόπιζε αστυνομικούς να κινούνται στην περιοχή.
Ο παπαγάλος κατά τις ίδιες πληροφορίες φώναζε «μαμά, η αστυνομία» στους δύο διακινητές που είχαν έδρα στην πρωτεύουσα της επαρχίας Πιαουί.
«Κατά πάσα πιθανότητα τον είχαν εκπαιδεύσει. Κάθε φορά που η αστυνομία πλησίαζε το κτήριο, ο παπαγάλος φώναζε» δήλωσε αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση.
Από την πλευρά του ο παπαγάλος από τη στιγμή που συνελήφθη κρατά το στόμα του κλειστό και δεν έχει βγάλει ούτε μια κραυγή όπως ανέφεραν τόσο ένας δημοσιογράφος όσο και ένας κτηνίατρος που τον είδαν από κοντά.
Σύμφωνα με το κανάλι Globo ο παπαγάλος έχει ήδη παραδοθεί σε ζωολογικό κήπο όπου θα περάσει τους επόμενους τρεις μήνες προκειμένου να μάθει να πετάει ώστε τελικά να αφεθεί ελεύθερος.