Τελευταία Νέα:

Διάψευση ανυπόστατης φημολογίας από τον κ. Γιάννου


Μετά τη μεγάλη νίκη της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Έδεσσα – Βεγορίτιδα» στις αυτοδιοικητικές εκλογές κατά την πρώτη Κυριακή, 26 Μαΐου 2019, έχει
αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία για κάθοδό μου στις Βουλευτικές εκλογές. Η φήμη αυτή αναπτύχθηκε μετά τη μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
Ο στόχος είναι σαφής: να ανακοπεί η καλπάζουσα πορεία της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Έδεσσα – Βεγορίτιδα» προς την τελική νίκη.
Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
πολιτεύτηκα και πολιτεύομαι με ήθος. Είμαι περήφανος διότι υπηρετώ αξίες και ποτέ μου δεν προσπάθησα να αποκομίσω πολιτικά οφέλη διασπείροντας φήμες και ψέματα.
Μέχρι τώρα είχα την τιμή να έχω πολιτικούς αντιπάλους που επίσης πολιτεύτηκαν με ήθος και σεβασμό στον αντίπαλο. Δυστυχώς, βλέπω ότι υπάρχει τάση αλλαγής αυτής της πολιτικής φιλοσοφίας και ευτελισμού της πολιτικής αντιπαράθεσης, με διασπορά ψευδών ειδήσεων και ανυπόστατων φημών.
Οι φήμες αυτές έχουν διαψευστεί και παλιότερα, θα διαψευστούν και τώρα.
Παραμένω αυτοδιοικητικός και προχωράω μαζί με τους συνεργάτες μου για την τελική νίκη στο Δήμο Έδεσσας. Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε στο Δήμο Έδεσσας και εφόσον έχουμε τη στήριξη των πολιτών, θα είναι τιμή μου να τους υπηρετήσω για άλλα τέσσερα χρόνια από τη θέση του Δημάρχου.

Δημήτρης Γιάννου
Υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας