Τελευταία Νέα:

Δηλώσεις του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Τσέμπη Φώντα


Aγαπητοί φίλοι, Αγαπητοί συνδημότες,

Είμαστε στην τελική ευθεία της εκλογικής αυτής αναμέτρησης και θα ήθελα να

μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες που αποκόμισα από αυτήν τη διαδικασία, αλλά και από την επικοινωνία μου μαζί σας.

Ο Δήμος Αλμωπίας είναι ένας από τους ομορφότερους της χώρας και η αγάπη μας γι' αυτόν είναι διάχυτη αυτό φαίνεται άλλωστε από την ανάμειξη μου στα κοινά. Όλοι μας νοιαζόμαστε, επιδιώκουμε το καλύτερο και στεναχωριόμαστε για τα ζητήματα που λύνονται δύσκολα και απαιτούν χρόνο και σχεδιασμό.

Το διακύβευμα συνεπώς των προσεχών εκλογών είναι ποιος και με ποια ομάδα μπορεί να υλοποιήσει ένα βήμα παραπάνω τα οράματά μας, αλλά και να προστατέψει την φυσιογνωμία της περιοχής.

Για το λόγο αυτό σας προσκαλώ όλους να ενημερωθείτε για τους συνδυασμούς και το πρόγραμμά τους, να συμμετάσχετε με τη ψήφο σας στη διαδικασία ανάδειξης αιρετής διοίκησης του Δήμου μας και να επιλέξετε αυτούς που εσείς κρίνετε καλύτερους για την εκπροσώπησή σας στην πόλη - Χωριό την επόμενη πενταετία.

Στόχος είναι το Δημοτικό Συμβούλιο που θα αναδειχθεί την επομένη των εκλογών να χαρακτηρίζεται από το ήθος, την αξιοπρέπεια ,την ποιότητα αλλά και την εντιμότητα που αξίζουν στην περιοχή, αλλά και σε εμάς ως δημότες.

Από τη δική μου πλευρά και πάντα με τη δική σας στήριξη επιθυμώ να τονίσω ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στη διευθέτηση των ζητημάτων που μας αφορούν όλους.

Η προστασία του περιβάλλοντος και της ιστορίας του τόπου μας, η καθαριότητα, η παιδεία, ο αθλητισμός, η προστασία των αδέσποτων ζώων και γενικότερα η ποιότητα της ζωής μας συνιστούν τις βασικές θεματικές της προσπάθειάς μου για το Δήμο μας σύμφωνα και με το όραμα του Υποψήφιου Δημάρχου μας κ. Παρούτογλου Νίκο.


Με τιμή

Τσέμπης Φώντας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος



Περιοχή συνημμένων