Τελευταία Νέα:

O Ολυμπιακός υποβιβάστηκε στην Α2 κατηγορία.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ήταν κανονικά στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός όχι και οι «πράσινοι» πήραν άνευ αγώνα 20-0 τον πρώτο προημιτελικό, κερδίζουν τη σειρά και οι Πειραιώτες πέφτουν στην Α2.

Εν τέλει, ο Ολυμπιακός όπως είπε δεν εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ. Στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ήταν κανονικά ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, με τον Ρικ Πιτίνο να μην χάνει την ευκαιρία και να κάνει προπόνηση στους παίκτες του. Αν μη τι άλλο, ήταν μια… σπάνια ευκαιρία για όσους βρέθηκαν στο κλειστό να δουν τον κορυφαίο κόουτς να προπονεί τους «πράσινους».

Η αναμονή, λοιπόν, κράτησε ως τις 19:20. Εκεί, ακούστηκε η κόρνα του γηπέδου όπου σήμανε και τη λήξη του χρονικού περιθωρίου που είχε ο Ολυμπιακός για να εμφανιστεί στο γήπεδο. Από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» δεν εμφανίστηκαν, ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ 20-0 στα χαρτιά, η σειρά των προημιτελικών πάει 2-0 για τους «πράσινους» που πλέον περιμένουν αντίπαλο στα ημιτελικά, με τους Πειραιώτες να υποβιβάζονται στην Α2 μετά από αυτή τους την απόφαση…