Τελευταία Νέα:

O Νικολαίδης Κων/νος υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ"


Λίγα λόγια για εμένα:

Ονομάζομαι Νικολαΐδης Κωνσταντίνος του Εμμανουήλ και της Βασιλικής.

Γεννήθηκα πριν από 57 χρόνια στην Πολυκάρπη όπου και κατοικώ μόνιμα.  Είμαι παντρεμένος με την Σοφία Μποζίνη και αποκτήσαμε δύο παιδιά. Την Ειρήνη και τον Μανώλη που και αυτά με την σειρά τους φρόντισαν να με κάνουν παππού 5 εγγονών.. Εργάζομαι από το 1994 στην ΓΕ.Κ.Ο.Σ.Α  σαν διαχειριστής

                Σημαντικό  για μένα είναι το ότι από την  ηλικία των 12 ετών  περίπου και μέχρι σήμερα, με τον φίλο μου τον Μιχάλη υπηρετούμε σαν ιεροψάλτες τον Ιερό Ναό τα Εισόδια  της Θεοτόκου στην Πολυκάρπη.

                Όλα αυτά τα χρόνια η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι  καθημερινή και θα αναφερθώ σε μερικά απ όσα έχω ασχοληθεί..

Από το 1984 έως το 1987 διετέλεσα γραμματέας του νέο ιδρυθέντος αγροτικού συλλόγου του χωριού μου ενός συλλόγου με ενεργό ρόλο τότε..

Από το 1987 έως το 1990 ήμουν  πρόεδρος του φρουτοπαραγωγικού  συνεταιρισμού με την ονομασία ΣΕΠΟ Πολυκάρπης ενώ ταυτόχρονα  ήμουν αντιπρόεδρος του μορφωτικού συλλόγου Αριστοτέλης Πολυκαρπης.

Από το 1990 έως το 1994 διετέλεσα πρόεδρος στην ΓΕ.Κ.Ο.Σ.Α  υλοποιώντας ένα ευρωπαϊκό  πρόγραμμα για την δημιουργία όλων των εγκαταστάσεων που υπάρχουν μέχρι και σήμερα.

Από το 1998 έως το 2002 υπήρξα  μέλος του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Πολυκάρπης  κατεβαίνοντας με τον συνδυασμό του κυρίου Χατζηδημητρίου.

Για πέντε και πλέον  χρόνια διετέλεσα πρόεδρος στον Α.Π.Σ Πολυκαρπιακός Πολυκάρπης κατασκευάζοντας ένα γήπεδο που για εκείνη την εποχή ήταν ένα στολίδι για τον δήμο μας.

Το 2010 με τον συνδυασμό του Δημήτρη Πασόη εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος  και στην συνέχεια με πρόταση του δημάρχου εξελέγην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για τα επόμενα 2 χρόνια μια θητεία που ανανεώθηκε στην συνέχεια με μια δεύτερη εκλογή.

Στις εκλογές του 2014 με τον συνδυασμό του κυρίου Πασόη εκλέχτηκα και πάλι δημοτικός σύμβουλος καταλαμβάνοντας τα έδρανα της αντιπολίτευσης για πέντε χρόνια.

Σε αυτές τις εκλογές συ στρατεύομαι με ένα νέο παιδί με όραμα με όρεξη αλλά και με εμπειρία και γνώσεις.

Με τον Νίκο τον Παρούτογλου τον οποίο γνώρισα πριν από 10 χρόνια δούλεψα μαζί του τα δύσκολα χρόνια του Καλλικράτη και εκεί διαπίστωσα ότι η Αλμωπία έχει την προοπτική της αρκεί ο κόσμος να του δώσει την δυνατότητα.

Έχοντας όλη  αυτή την εμπειρία ζητώ την ψήφο του λαού της Αλμωπίας για να πάμε παρακάτω τον τόπο που τόσο πολύ αγαπώ..      

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ