Τελευταία Νέα:

"Επώνυμες" στις πρώτες εμφανίσεις του καλοκαιριού με μαγιό

Ο καιρός άφησε επιτέλους τα τερτίπια, ο υδράργυρος ανεβαίνει και οι εκπρόσωποι της εγχώριας σόουμπιζ ξεκίνησαν τα μπάνια τους. Άλλες επώνυμες
προτίμησαν νησιά του Αιγαίου, άλλες παραλίες της Αττικής και πολυσύχναστες πισίνες, όλες ωστόσο πόζαραν με μαγιό και άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. 
Από τις πρώτες -κάθε χρόνο- που κάνουν εμφάνιση με μπικίνι, η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ξανθιά ηθοποιός προτίμησε για τα πρώτα της μπάνια ολόσωμο μαγιό, που αναδεικνύει βέβαια το θεϊκό της κορμί. 
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λατρεύει τη θάλασσα, πόσο μάλλον φέτος που θέλει να λανσάρει και μαγιό που φέρουν την υπογραφή της. Η Queen Dina, μάλιστα, προτίμησε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία με παιδιά και όχι κάποια σέξι πόζα. 
Η πάλαι πότε επιστήθια φίλη της, Ελένη Μενεγάκη, επίσης δηλώνει φαν του καλοκαιριού. Ορκισμένη θαυμάστρια της Άνδρου, η βασίλισσα της TV μοιράστηκε στιγμιότυπο από το πρώτο της μπάνιο, φορώντας μαγιό και τζιν σορτς. 
Εκρηκτική και πάντα in style, η Κατερίνα Καινούργιου κόβει την ανάσα με τις δημοσιεύσεις της με μαγιό στο Instagram. H παρουσιάστρια του Open φαίνεται ότι είναι στα καλύτερά της με το καλοκαίρι να αναμένεται θερμό για την ίδια. 
Από αυτή τη λίστα δεν λείπει ποτέ η Ελένη Φουρέιρα. Το σέξι κορίτσι, που κάνει πάντα τα social media να παραμιλούν, έχει ήδη ενημερώσει τους followers της για τις βουτιές της, τρελαίνοντας με το σώμα της. 
Για το τέλος, έμεινε το πρόσωπο των ημερών, η Ιωάννα Τούνη. Η περσόνα, που δεν σταματά λεπτό να ποστάρει ενσταντανέ, απήλαυσε το μπάνιο της στη Μύκονο και οι φανατικοί της απήλαυσαν τις καμπύλες της.