Τελευταία Νέα:

Ποιοι κρύβονται πίσω από τον ξυλοδαρμό του Αδαμαντίδη -Τι συνέβη



Σε μπράβους της νύχτας φέρεται να αποδίδεται η βίαιη επίθεση που δέχθηκε χθες το απόγευμα ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης.

Περίπου στις 19:30 το απόγευμα, δύο άτομα φορώντας κράνη πλησίασαν τον τραγουδιστή και αφού τον απείλησαν άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο. Αμέσως μετά την επίθεση απομακρύνθηκαν από το σημείο αφήνοντας τον τραγουδιστή αιμόφυρτο.
Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με μώλωπες από τα χτυπήματα ενώ κατέθεσε μήνυμα για εκβιασμό και απόπειρα κατά ζωής του ιδίου και υιού του στο Α.Τ Καλλιθέας. Οι δύο άγνωστοι που χτύπησαν τον τραγουδιστή, σύμφωνα με πληροφορίες,  του ζήτησαν να επιστρέψει χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από επιχειρηματία της νύχτας.
Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή. Η πλευρά του τραγουδιστή, ωστόσο,  αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο,  η υπόθεση αυτή έχει ταλαιπωρήσει τον πελάτη του εδώ και μήνες. Όπως είπε μάλιστα, ο ίδιος επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, ζητώντας να του προσκομίσει -αν θέλει- το συμβόλαιο που έλεγε ότι υπέγραψε μαζί του ο πελάτης του. «Του το ζήτησα ώστε να το μελετήσω και να συμβουλέψω αναλόγως τον Αδαμαντίδη, αλλά δεν μου το έστειλε ποτέ» δήλωσε στο «protothema.gr» ο γνωστός ποινικολόγος, συμπληρώνοντας: «Ο Θέμης μου είπε ότι ποτέ δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο για συναυλίες το καλοκαίρι και ότι ποτέ δεν πήρε χρήματα».