Τελευταία Νέα:

Προσοχή ! Έργα συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Δείτε σε ποια περιοχή


Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Περαίας-Ν.Μηχανιώνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες ξεκινάνε από την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 έως και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 και από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 έως και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019. 

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας ή τοποθέτηση νέων συστημάτων αναχαίτισης οδού στις παρακάτω οδούς: 

1) Επί της δεξιάς οριογραμμής ή επί της νησίδας της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Περαίας-Ν.Μηχανιώνας (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας), με αποκλεισμό της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας αντίστοιχα για την εκτέλεση των εργασιών. 

2) Επί της δεξιάς οριογραμμής ή επί της νησίδας της 67ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας), με αποκλεισμό της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας αντίστοιχα για την εκτέλεση των εργασιών. 

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 έως και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 και από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί. 

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.