Τελευταία Νέα:

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - Επιμορφωτικό προπονητικό workshop το Σάββατο & Κυριακή 20 & 21 Ιουλίου


Η διεύθυνση των τμημάτων υποδομών του Εθνικού Αριδαίας διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της, το Σάββατο & Κυριακή 20 & 21 Ιουλίου επιμορφωτικό προπονητικό workshop με θέμα:

 “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ & ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ”.

To παρόν επιμορφωτικό workshop απευθύνεται σε προπονητές ποδοσφαίρου, όλων των βαθμίδων, που επιθυμούν να εμβαθύνουν στον προπονητικό σχεδιασμό προπονητικών μονάδων, με την χρήση σχεδιαστικών προγραμμάτων τελευταίας γενιάς στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Στους προπονητές που θα παρακολουθήσουν το επιμορφωτικό workshop θα δοθεί δωρεάν

- Ένας χρόνος χρήσης του συνδρομητικού λογισμικού Smart Notebook για σχεδιασμό προπονητικών μονάδων σε διαδραστικό πίνακα ή υπολογιστή,

- όλα τα εγχειρίδια χρήσης στην Ελληνική γλώσσα με αναλυτικές οδηγίες και παραδείγματα, καθώς και

- Τrial versions όλων των προγραμμάτων που θα παρουσιαστούν: TacticalPad, Windows Live Movie Maker, Klip draw animate, Smart Notebook.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ WORKSHOP: 150 EUROS

Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολυπαραγοντικό άθλημα στο οποίο η αστάθεια μεταβλητών όπως ο χώρος, ο χρόνος και τα κινητικά χαρακτηριστικά που απαιτεί ένα έργο επηρεάζουν το επίπεδο αβεβαιότητας. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το 84% των ερεθισμάτων που καλείται να αναλύσει ένας αθλητής είναι οπτικό.

Όλα αυτά, θα πρέπει να διδάσκονται με εκούσιο τρόπο, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να μπορούν να προσαρμοστούν σε καταστάσεις που πρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις, χωρίς αυτά να τους επηρεάζουν αρνητικά.

Η διδασκαλία ποδοσφαιρικών κινητικών δεξιοτήτων και τακτικών συμπεριφορών μέσω εικόνων και videos, με την ταυτόχρονη χρήση τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) σε διαδραστικό πίνακα εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο την υψηλού επιπέδου διδασκαλία, αλλά και απόδοση, δίνοντας στους ποδοσφαιριστές μας την δυνατότητα να κατανοήσουν και να ανακαλέσουν πανεύκολα από την μνήμη τους τακτικές συμπεριφορές, αγωνιστικά σενάρια και κινητικές δεξιότητες (μεταξύ άλλων), που σε διαφορετικές καταστάσεις θα χρειαζόταν μήνες ή και χρόνια. 

«Μια εικόνα 1000 λέξεις» - Fred R. Barnard (1921)

Πληροφορίες: Ματζάρης Βασίλης 6975873002

Αμανατίδης Ιωάννης 697201937