Τελευταία Νέα:

Φιλική Αναμέτρηση : Αλμωπός Αριδαίας - ΠΟ Τρίγλιας 0 - 0

Δελτίο Τύπου
Ισόπαλο με 0-0 το τρίτο φιλικό προετοιμασίας του Αλμωπού Αριδαίας απέναντι στην ομάδα της Τρίγλιας όπου φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. 
Με την ζέστη να κυριαρχεί, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση σ’ένα παιχνίδι με ένταση και δυναμισμό από τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έδειξε θετικά στοιχεία στην αναμέτρηση, τόσο από τους παίκτες που έχουν παραμείνει στο ρόστερ όσο και από τους νεαποκτηθέντες παρουσιάζοντας ενδιαφέροντα στοιχεία για την περίοδο που δυανύουμε. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα της Τρίγλιας όπου έδειξε πως θα αποτελεί δύσκολο εμπόδιο για τους αντιπάλους της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται για τον Αλμωπό, όπου σήμερα δίνει το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας του με την ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου Κατερίνης στο γήπεδο της Σωσάνδρας στις 18:00.

Οι συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Σαϊνατούδης, Μαγγίζης, Τζιμογιάννης, Ασλαμπάλογλου, Νικολίτσας, Στογιαννίδης, Ξόμπλιος, Τάντιτς, Μεντής.

Αγωνίστηκαν επίσης: Κάρτζιος, Ντόγος, Ελευθεριάδης, Προκοπίου, Κωστούλας, Καραγιάννης, Γιαννόπουλος.

Τρίγλια: Βούρας, Σγουρής, Πότσι, Κουρέλας, Ζώτος, Σαρβανίδης, Τσεμπερίδης, Ντούγκα, Ευθυμιάδης, Κεχαγιάς, Παπαδημητρίου.

Αγωνίστηκαν επίσης: Παλαμβράκης, Μενεγκάλι, Λιόντας, Ανδρεάκος, Μπουλγκουρίδης, Κυριαλάνης, Χατζηδίμπας, Καπαγιαννίδης, Φροσίνης, Προύντσης, Αθανασιάδης.

Διαιτητές: Τρυψιάνης, Κεσίσογλου & Δέλλιος.