Τελευταία Νέα:

Αποκλειστική συνέντευξη του ποδοσφαιριστή Λάζαρου Ελευθεριάδη στο Almopia24. gr



Ρεπορτάζ - Επιμέλεια : Θοδωρής Σαμαράς

Οι φίλοι του τον αποκαλούν μάγο.Ο ίδιος έχει σαν ίνδαλμα τον τεράστιο Messi.Όποιος επιχειρήσει να τον μαρκάρει δεν το ξανά επιχειρεί για δεύτερη φορά.
Εγώ τον γνωρίζω σαν ένα από τα καλύτερα παιδιά της Αλμωπίας μας.

Ο λόγος για τον Λάζαρο Ελευθεριάδη γνωστό σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της Γ’ εθνικής και όχι μόνο για το απίστευτο ταλέντο του.

Πάμε να μάθουμε κάποια πράγματα για τον μικρό μάγο του Αλμωπού Αριδαίας.


Από πόσο χρονών και από που ξεκίνησες το ποδόσφαιρο;

Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο σε ηλικία 8 ετών στις ακαδημίες του Αλμωπού Αριδαίας.

Ποιες είναι μέχρι στιγμής οι ομάδες που έχεις αγωνιστεί;

Έχω αγωνιστεί μέχρι τώρα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα στον Αλμωπό και στην Θύελλα Φιλώτα.


Την χρονιά που έπαιξες στην Θύελλα Φιλώτα πόσες συμμετοχές και πόσα γκόλ είχες;

Είχα 28 συμμετοχές και 3 γκολ.

Σε ποια θέση σε χρησιμοποιούσε τότε ο προπονητής σου;

Με χρησιμοποιούσε στην θέση 8 δηλαδή του αμυντικού χαφ με βοήθεια περισσότερο στην δημιουργία του παιχνιδιού και στην θέση του 10,την γνωστή σε όλους μας δεκάρι.

Εσύ ποια θέση πιστεύεις ότι σου ταιριάζει πιο πολύ;Σε έχουμε δει στις πτέρυγες,δηλαδή έξω δεξιά,έξω αριστερά, στην θέση του δεκαριού και στην θέση του αμυντικού χαφ όπως μας ανέφερες πριν.

Οι προπονητές μου μέχρι τώρα με χρησιμοποιούν σε όλες τις θέσεις που είναι μπροστά από το κέντρο.Οι θέσεις που μου αρέσουν περισσότερο και είναι αυτές που πιστεύω ότι μπορώ να αποδώσω τα μέγιστα είναι οι θέσεις του αμυντικού χαφ και η θέση του δεκαριού. Εκεί δηλαδή που αγωνιζόμουν στον Φιλώτα.

Ποια θεωρείς ότι ήταν η καλύτερη σου χρονιά μέχρι στιγμής;

Η καλύτερη μου χρονιά θεωρώ ότι ήταν αυτή που πέρασε με τον Αλμωπό Αριδαίας γιατί ήταν η πιο παραγωγική μου χρονιά μέχρι τώρα σε γκολ και ασίστ.

Ποια είναι η πιο δύσκολη έδρα που έχεις αγωνιστεί;

Το Κλεάνθης Βικελίδης όταν παίξαμε εκεί με την Θύελλα Φιλώτα.

Από όλους τους προπονητές που είχες ποιόν θεωρείς τον ποδοσφαιρικό σου πατέρα;

Καταρχήν θέλω να πω ότι όλοι οι προπονητές μου ήταν κοντά μου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Από εκεί και πέρα ο κάθε ένας μου έχει δώσει και κάτι διαφορετικό και τους ευχαριστώ όλους για αυτό.

Τόσα χρόνια στον Αλμωπό είσαι από τους κορυφαίους σε απόδοση κάθε χρονιά και πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί να σε εντάξουν στο δυναμικό τους.Τι πιστεύεις ότι φταίει και δεν κατάφερες μέχρι στιγμής να κάνεις το άλμα που ζητάς εδώ και πολύ καιρό στην ποδοσφαιρική σου καριέρα;

Κατά καιρούς είχα προτάσεις οι οποίες ήταν αρκετά ελκυστικές και ήμουν πολύ κοντά στο να κάνω αυτό το άλμα στην καριέρα μου απλά μερικές φορές οι μεταγραφές γίνονται αρκετά πολύπλοκες.

Μετά από τόσα χρόνια στον Αλμωπό Αριδαίας θεωρείς ότι έκλεισε ο κύκλος σου η πιστεύεις ότι έχεις ακόμα να δώσεις και αλλά στην ομάδα από όπου ξεκίνησες;

Είναι μια σκέψη η οποία έχει περάσει από το μυαλό μου αλλά για την ώρα δεν την έχω θέσει σε εφαρμογή.

Λάζαρε σε ευχαριστώ πολύ που δέχθηκες να κάνουμε αυτήν την ποδοσφαιρική συζήτηση και Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχεις όλους τους στόχους σου ποδοσφαιρικούς και μη.

Παρακαλώ Θοδωρή σε ευχαριστώ για τις ευχές σου 



Με την σειρά μας να ευχηθούμε και μεις από το almopia24.gr στον Λάζαρο καλή ποδοσφαιρική χρονιά και χωρίς τραυματισμούς.