Τελευταία Νέα:

Το είδαμε και αυτό - Αεροπλάνο προσγειώνεται στη μέση του δρόμου στο Πάρκλαντ της Ουάσιγκτον (Βίντεο)


Όταν οδηγάς, είναι δεδομένο ότι πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για οτιδήποτε συμβεί. 

Για οτιδήποτε; Διότι ποια οδηγία υπάρχει για... προσγείωση αεροπλάνου στον δρόμο; Οδηγοί στην πόλη Πάρκλαντ της Ουάσιγκτον στις Ηνωμένες Πολιτείες, σάστισαν όταν από το... πουθενά, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αεροπλάνο που πραγματοποιούσε προσγείωση σε κεντρικό δρόμο!

Το μικρό αεροπλάνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στον κεντρικό δρόμο του Πάρκλαντ, μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο κεντρικό σύστημα τροφοδοσίας καυσίμων.

Ο πιλότος φαίνεται πως δεν είχε άλλη λύση εκείνη τη στιγμή, με συνέπεια να προσγειώσει το ιδιωτικό αεροπλάνο στον δρόμο, ανάμεσα στα αυτοκίνητα, τα οποία δεν ήταν και λίγα. Μάλιστα ήταν και... τυπικός, καθώς σταμάτησε στον κόκκινο σηματοδότη, σεβόμενος την κώδικα οδικής κυκλοφορίας!

Ένας οδηγός αυτοκινήτου δήλωσε στα τοπικά κανάλια ότι αισθάνθηκε το αεροπλάνο να πλησιάζει τόσο πολύ στο όχημά του, που νόμιζε ότι τον χτύπησε.

Το μικρό αεροπλάνο προσγειώθηκε επιτυχώς και οι κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να διαπιστώσουν αν ο πιλότος ήταν καλά στην υγεία του. Ένας στρατιώτης, μάλιστα, βοήθησε τον πιλότο να σπρώξει το αεροπλάνο στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να επανέλθει στον κανονικό της ρυθμό η κυκλοφορία.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί: