Τελευταία Νέα:

Δείτε τι έγινε στη Χθεσινή συνάντηση μεταξύ Μπάτση - Παρούτογλου


Μεγάλη σε διάρκεια η συνάντηση που έγινε μεταξύ του νεοεκλεγμένου Δημάρχου κ. Μπάτση Χρήστο και του Νίκου Παρούτογλου χθες σε γνωστό καφέ της Αριδαίας.
Οι πληροφορίες μας είναι ότι ναι μεν βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία - συνεργασία , αλλά ακόμη δεν θεωρείται τίποτα δεδομένο και αυτό διότι για να βρεθεί ο αριθμός 15 πρέπει να μετακινηθούν τουλάχιστον άλλοι 2 δημοτικοί σύμβουλοι από τους υπόλοιπους συνδυασμούς (υπάρχει θετική κατάληξη μέχρι στιγμής μόνο από τον έναν, από τα ονόματα που ακούγονται).
Φυσικά δεν είναι μόνο η μετακίνηση , αλλά και ποια θέση θα ζητήσουν για να γίνει αυτή η μετακίνηση. 

Έτσι ο κ. Μπάτσης πρέπει να "παντρέψει" τέσσερις διαφορετικές φιλοσοφίες , διότι θα πρέπει να συνυπάρξουν σε έναν συνδυασμό εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και από τους τέσσερις συνδυασμούς.
Για να μην μακρηγορούμε το πιθανότερο είναι να γίνει η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής στις 24 Αυγούστου και οι επίσημες ανακοινώσεις για τις θέσεις να γίνουν μετέπειτα καθώς το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο με την νέα Δημοτική Αρχή είναι Αρχές Σεπτεμβρίου.
Να θυμίσουμε ότι οι έμμισθες θέσεις του Δήμου Αλμωπίας είναι 13 εκτός των ειδικών συμβούλων , όπου δεν μπορεί να τοποθετηθεί όμως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος.