Τελευταία Νέα:

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση και σε Δημόσιο χώρο Μπάτση - Παρούτογλου ! Τι ειπώθηκε - Πως θα κινηθούν



Οι εξελίξεις τρέχουν με γρήγορους πλέον ρυθμούς στον Δήμο Αλμωπίας. Έγινε τελικά η συνάντηση μεταξύ του νεοεκλεγμένου δημάρχου κ. Μπάτση με τον Κ. Παρούτογλου και μάλιστα σε δημόσιο χώρο , δείχνοντας έτσι ότι δεν έχουν να κρύψουν οτιδήποτε και παράλληλα τις καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ τους.
Οι πληροφορίες μας είναι ότι έχει επέλθει συμφωνία στα περισσότερα θέματα που έχουν τεθεί και από τις δυο πλευρές και οι ανακοινώσεις θα γίνουν εκτός απρόοπτου λίγο πριν την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής στις 24 Αυγούστου 2019.

Χθες Τρίτη 13/8/2019 το βράδυ ο κ. Παρούτογλου κάλεσε στο γραφείο του όλους τους εκλεγμένους με τον συνδυασμό του όπου τους έγινε ενημέρωση για όλα τα θέματα.

Η ουσία είναι ότι είτε με 7 είτε με 13 συμβούλους ο Δήμος και ο νέος δήμαρχος πρέπει να διοικήσει. Να μην ξεχνάνε ορισμένοι (που ίσως ονειρεύονται ρόλους) ότι η εκλογή του κ. Μπάτση προήλθε από τους δημότες της Αλμωπίας και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά και οφείλουν όλοι να σεβαστούν αυτή τους την απόφαση.

Αν και πιστεύουμε ότι με την άνεση που κινείται ο κ. Μπάτσης έχει βρει τον αριθμό 15 και όχι το 14. 

Πληροφοριακά :
Οι μόνες σίγουρες θέσεις μέχρι στιγμής είναι του κ. Κετικίδη στην Τεχνική Υπηρεσία , του κ. Βέσκου Πρόεδρος /δημοτικού Συμβουλίου και του ίδιου του κ. Μπάτση ως πρόεδρου της επιχείρησης των Λουτρών , (παρ ότι είχαμε πληροφορίες και το δημοσιεύσαμε ότι προοριζόταν η κ. Νάνου η οποία μάλλον δεν δέχτηκε). 
Για όλες τις υπόλοιπες θέσεις ακόμη όλα είναι ρευστά.