Τελευταία Νέα:

Οι τραγωδίες συνεχίζονται - Δίχρονο κοριτσάκι πέθανε μαρτυρικά μέσα στο αμάξι ενώ η μητέρα του κοιμόταν


Η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει προς το παρόν εάν το δίχρονο κοριτσάκι είχε «ξεχαστεί» στο αυτοκίνητο από τη μητέρα του, ή εάν κατάφερε να βγει από το σπίτι και να εγκλωβιστεί στο αμάξι μόνο του
Τραγικό θάνατο βρήκε στις αρχές της εβδομάδας ένα διχρονο κοριτσάκι, που «έσβησε» από θερμοπληξία μέσα στο αυτοκίνητο των γονιών του κάτω από τον καυτό ήλιο, ενώ η μητέρα του βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού και κοιμόταν. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, η μικρούλα Scarlett Grace Harris βρέθηκε νεκρή μέσα στο οικογενειακό αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο στην είσοδο του σπιτιού της στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, την περασμένη Δευτέρα. 

Το άψυχο κορμί του κοριτσιού ανακάλυψε η ίδια μητέρα του, που λίγη ώρα νωρίτερα είχε καλέσει την Άμεσο Δράση, επειδή ξύπνησε από τον μεσημεριανό της ύπνο και δεν μπορούσε να εντοπίσει την κόρη της. Μετά το αρχικό τηλεφώνημα, η γυναίκα ξανακάλεσε την Άμεσο Δράση και ενημέρωσε ότι είχε βρει το κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του, στο οικογενειακό αμάξι. 

Άμεσα εστάλη στο σημείο ασθενοφόρο και έγιναν προσπάθειες διάσωσης του κοριτσιού, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε μερικά λεπτά αργότερα. 

Η αστυνομία δεν έχει διεκρινίσει προς το παρόν εάν το δίχρονο κοριτσάκι είχε «ξεχαστεί» στο αυτοκίνητο από τη μητέρα του, ή εάν κατάφερε να βγει από το σπίτι και να εγκλωβιστεί στο αμάξι μόνο του.

Η γειτονιά όπου διαμένει η οικογένεια της Scarlett είναι γεμάτη με οικογένειες στρατιωτικών που υπηρετούν σε βάσεις κοντά στην πόλη. Ο πατέρας της μικρούλας πιστεύεται επίσης ότι υπηρετεί στον Αμερικανικό Στρατό. 

Ο θάνατος της μικρούλας έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον τραγικό χαμό των διδύμων, που είχαν ξεχαστεί από τον πατέρα τους στο αυτοκίνητο όταν εκείνος πήγε στη δουλειά του.