Τελευταία Νέα:

Δείτε τις πραγματικές ηλικίες διάσημων Ελληνίδων (pics)

Ποιες έχουν περάσει τα 30, ποιες τα 40 και τα 50;
Μερικές από αυτές φροντίζουν να κρύβουν καλά την ηλικία τους, ενώ άλλες δεν διστάζουν να την παραδεχτούν δημόσια, σε συνεντεύξεις τους. Η ηλικία των επωνύμων, όμως, σε κάθε περίπτωση, δεν κρύβεται, αφού λίγο-πολύ έχει γίνει γνωστή είτε από δηλώσεις τους, είτε κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. 

Γεννημένη στις 29 Οκτωβρίου του 1969, η Ελένη Μενεγάκη περπατά προς το 50ο έτος της ηλικίας της και φαίνεται να το απολαμβάνει ιδιαίτερα! Μητέρα τεσσάρων παιδιών, λαμπερή και εντυπωσιακή, η βασίλισσα της μικρής οθόνης, πρόσφατα, δήλωσε: «Προς το παρόν αισθάνομαι πολύ τεκνό... Μπορεί η επόμενη δεκαετία μου να είναι καλύτερη». 



Ο χρόνος έχει γίνει σύμμαχός της, καθώς η Μαρία Μπακοδήμου στα 54 της είναι μία από τις πιο κομψές γυναίκες της εγχώριας σόουμπιζ. Επιτυχημένη παρουσιάστρια, επιχειρηματίας, χορτασμένη από έρωτες και αγάπη, η ίδια μπορεί να μην μιλά δημόσια για την ηλικία της, έχει παραδεχτεί όμως τις πλαστικές παρεμβάσεις που έχει κάνει, χωρίς ταμπού. 


Όσο μεγαλώνει, ομορφαίνει και αυτό δεν κρύβεται. Η Πόπη Τσαπανίδου είναι 52 ετών και βρίσκεται στην καλύτερή της φάση εμφανισιακά και επαγγελματικά. Χαίρεται τη ζωή που έχει καταφέρει να χτίσει, δηλώνει πιο ώριμη από ποτέ και σίγουρα εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση και με το καλλίγραμμο κορμί της. 


Τι συμβαίνει όταν το sex symbol της ελληνικής κοσμικής ζωής συμπληρώνει το 45ο έτος της ηλικίας του; Η Δήμητρα Ματσούκα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις 20άρες, καθώς συνεχίζει να θεωρείται η πιο εκρηκτική γυναίκα στην Ελλάδα με τους άντρες και τους φωτογράφους να πίνουν νερό στο όνομά της. 

«Δεν ζω στην εποχή που καίγανε τις ταυτότητες… Είμαι γεννημένη το 1969», έχει πει η Δέσποινα Βανδή που πάτησε τα 50! Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, ακομπλεξάριστη και συμφιλιωμένη με το χρόνο που περνά, εκπέμπει μία λάμψη και γοητεία που την κάνουν ακόμη πιο όμορφη. 


Η Ναταλία Γερμανού γιόρτασε, τον Ιούνιο, τα 54 της χρόνια και αυτό δεν την πτοεί καθόλου. Η παρουσιάστρια, που σαρώνει στον ALPHA, έχει ζήσει εκατοντάδες όμορφες στιγμές, επαγγελματικές και προσωπικές, με την ίδια να έχει καταφέρει να δημιουργήσει την καθημερινότητα που επιθυμεί χωρίς περιορισμούς. 


Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει σχολιαστεί, αρκετές φορές, για την εξωτερική της εμφάνιση, με τους επικριτές της να έχουν μιλήσει για πολλές πλαστικές παρεμβάσεις. Ωστόσο, η επιτυχημένη παρουσιάστρια κλείνει το μάτι στο χρόνο και στα 49 της καταφέρνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. 


Τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, η Ελεονώρα Μελέτη θα σβήσει 41 κεράκια στη γενέθλια τούρτα της, με την παρουσιάστρια του ALPHA να βιώνει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της. Ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη με τον άντρα της, Θοδωρή Μαροσούλη, κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της και ονειρεύεται. 


Οι φωτογραφίες της στο Instagram «κόβουν» την ανάσα και την κάνουν να φιγουράρει στη λίστα με τις πιο εκρηκτικές παρουσιάστριες της μικρής οθόνης. Η Φαίη Σκορδά είναι γεννημένη στις 9 Φεβρουαρίου του 1980 και, πλέον, στα 39 της είναι όχι μόνο επιτυχημένη, αλλά και αφοσιωμένη μητέρα δύο υπέροχων αγοριών. 


Ένα χρόνο μεγαλύτερη, η Βίκυ Καγιά είναι 40 ετών και έχει ζήσει μία εξαιρετικά πλούσια από εμπειρίες, ζωή. Επιτυχημένο μοντέλο, με δεκάδες διακρίσεις, επιχειρηματίας, παρουσιάστρια, μα κυρίως μανούλα δύο παιδιών, η εντυπωσιακή κυρία αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό με το υπέροχο σώμα και την κομψότητά της!