Λουτρά Πόζαρ

Τελευταία Νέα:

Σοκ - 26χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος από τους γονείς του



Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λάρισας η είδηση ότι ένας 26χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 26χρονος που διέμενε στη συνοικία της Νεράϊδας, βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, γύρω στις 11.30, από τους ίδιους τους γονείς του, που αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο με γιατρό αλλά ήταν αργά καθώς ο 26χρονος ήταν ήδη νεκρός…

Οι έρευνες των αρχών για τα αίτια του τραγικού συμβάντος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 26χρονου.

Η συγκεριμένη τραγική ιστορία προέκυψε λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία νεαρής κοπέλας με τον ίδιο τρόπο, στο σπίτι της στη Λαμία. 






Πηγή: Larissanet













To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο