Τελευταία Νέα:

Αλμωπός Αριδαίας 3 - 0 Ακρίτας Σωσάνδρας


Mε τον καιρό σύμμαχο για ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα ο Αλμωπός Αριδαίας επικράτησε με σκορ 3-0 απέναντι στον αξιόμαχο Ακρίτα Σωσάνδρας για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας.

 Υπό την παρουσία αρκετών φιλάθλων, στο εξαιρετικό γήπεδο της Σωσάνδρας, ο Γιώργος Τυριακίδης παρουσίασε μία ομάδα με αρκετές αλλαγές ενόψει του αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών την Κυριακή για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 

Γρήγορα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αλμωπού ο Κάρτζιος όπου στο 14ο λεπτό με ωραίο σουτ νίκησε τον Δημητριάδη. Λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 37ο λεπτό ο Αλμωπός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Καζναφέρη με όμορφο σουτ εκτός περιοχής. 

Το καρέ των τερμάτων για τον Αλμωπό έκλεισε ο Καραγιάννης με κεφαλιά έπειτα από όμορφη ενέργεια του Πέϊκου από τα αριστερά. Αξίζει να αναφερθεί, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι του Κυπέλλου, πως ελπιδοφόρες εντυπώσεις άφησαν οι νεαροί παίκτες του Αλμωπού, προερχόμενοι από το τμήμα Κ16 του συλλόγου, Αταλασίδης, Ζίλλης και Ταραλίδης.

Επόμενο παιχνίδι για τον Αλμωπό Αριδαίας, την Κυριακή στις 16:00 απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η σύνθεση του Αλμωπού: Καραγιαννίδης, Μαγγίζης, Σαμαρόπουλος, Γιαννόπουλος, Πέϊκος, Ελευθεριάδης, Καζναφέρης, Κάρτζιος, Αταλασίδης, Καραγιάννης, Ξόμπλιος

Αγωνίστηκαν επίσης: Στογιαννίδης, Ζίλλης και Ταραλίδης.












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.