Τελευταία Νέα:

Ο Σέρβος Υφυπουργός Εργασίας Αντιτς Ζόραν στον Εξαπλάτανο και στην Αριδαία (Φώτο)Κάθε λαός πρέπει να σέβεται και να θυμάται την ιστορία του και πρέπει να τιμούν τους νεκρούς τους γιατί θυσιάστηκαν έτσι ώστε  να ζούμε εμείς ελεύθεροι, αυτό έκανε και το πρωί Σερβική αντιπροσωπεία με τον Υφυπουργό Εργασίας, Απασχόλησης, Κοινωνικών Θεμάτων και Θεμάτων Βετεράνων, Αντιτς Ζόραν με επίσκεψη στα Σερβικά μνημεία Εξαπλατάνου και Αριδαίας όπου συνοδεύονταν από τελειόφοιτους της Αστυνομικής Σχολής της Σερβίας.

Tους επίσημους της Σερβικής αποστολής υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, το τοπικό συμβούλιο και μέλη του Συλλόγου. 

Με την ολοκλήρωση της  επίσκεψης στα σέρβικα μνημεία στον Εξαπλάτανο και στην Αριδαία , κατευθύνθηκαν στα λουτρά όπου και έγινε μίνι ξενάγηση και ενημέρωση.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.