Τελευταία Νέα:

Δεν έχετε παράθυρο στο μπάνιο; Δείτε πώς θα απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές


Δεν είναι λίγα τα σπίτια, ειδικά διαμερίσματα σε πολυκατοικίες, που δεν υπάρχει παράθυρο στο μπάνιο.Αυτό οδηγεί συχνά στο να μυρίζει έντονα και για περισσότερη ώρα, ενώ συχνά αναπτύσσεται περισσότερη υγρασία και μούχλα στους τοίχους, καθώς ο χώρος δεν αερίζεται. Αν το δικό σας μπάνιο δεν έχει παράθυρα, δείτε τι πρέπει να κάνετε.

Αρχικά, μετά από κάθε μπάνιο, απλώστε πετσέτες και πατάκια στο μπαλκόνι για να στεγνώσουν καλά και φροντίστε να αλλάζετε πετσέτες τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Επίσης, αφήστε για λίγα λεπτά την κουρτίνα ανοιχτή για να φύγει η υγρασία από την μπανιέρα και στη συνέχεια κλείστε την για να μπορέσει να στεγνώσει και η ίδια η κουρτίνα πιο εύκολα.

Το βασικό κόλπο που μπορείτε, όμως, να κάνετε κρύβεται σε ένα υλικό. 

Ο λόγος για τον ενεργό άνθρακα.

Ο ενεργός άνθρακας παράγεται βιομηχανικά από τις αρχές του 19ου αιώνα και είναι μια ένωση με τεράστια χρησιμότητα στην ιατρική, στη φαρμακευτική, αλλά και σε άλλες επιστήμες. Για να απομακρύνετε γρήγορα τις δυσάρεστες οσμές βάλτε λίγο ενεργό άνθρακα μέσα σε ένα όμορφο δοχείο και αφήστε το στο μπάνιο. Όλες οι δυσάρεστες οσμές θα φύγουν μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να βρείτε ενεργό άνθρακα σε pet shops ή σε ηλεκτρονικά καταστήματα.To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο