Τελευταία Νέα:

Έγραψε ιστορία η Στεφανίδη στις Βρυξέλλες


Είναι η καλύτερη και φροντίζει να το υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία στις αντιπάλους της. 

Ο λόγος για την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία κατέκτησε για τέταρτη σερί χρονιά τη νίκη στον τελικό της σειράς Diamond League, το βράδυ της Παρασκευής στις Βρυξέλλες, έχοντας καλύτερο άλμα στα 4.83μ!

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο με αυτήν την πρωτιά της στη βροχερή πρωτεύουσα του Βελγίου έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η αθλήτρια με τις περισσότερες νίκες στη διοργάνωση στο άλμα επί κοντώ.

Μέχρι σήμερα, η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ είχε τρεις νίκες όσες και η, Σίλκε Σπίγελμπεργκ (2011, 2012, 2013), αλλά πλέον προσπέρασε τη Γερμανίδα, προσθέτοντας στη συλλογή της και το τέταρτο διαμάντι.

Η Στεφανίδη μπήκε στον αγώνα στα 4.63μ. με επιτυχημένο άλμα και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 4.70 μ., 4.77 μ. και 4.83 μ. Μάλιστα δοκίμασε και στα 4,88 μέτρα, ωστόσο απέτυχε.

Η Αντζέλικα Σιντόροβα ήταν η μόνη που προσπάθησε να απειλήσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, ωστόσο έμεινε δεύτερη αφού πέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 4,83 μέτρα.

Η Άλισα Νιούμαν (Καναδάς) προέρχεται από καλές εμφανίσεις στη σεζόν, ωστόσο στις Βρυξέλλες δεν κατάφερε να ανέβει όσο ψηλά θα ήθελε και με 4,77 μ. έμεινε στην τρίτη θέση.

Στα 4,70 μ. ακολούθησαν οι Ναζότ (ΗΠΑ), Μπράντσοου (Μ. Βρετανία), Πεινάδο (Βενεβουέλα) και Σουρ (ΗΠΑ).











-----------------------------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο