Τελευταία Νέα:

Επικίνδυνη η διασταύρωση στο Γυμνάσιο Εξαπλατάνου - Ανεπαρκής η Διαγράμμιση του δρόμου



Διασταύρωση στο Γυμνάσιο Εξαπλατάνου  , έχει τελειώσει η διαγράμμιση των δρόμων και η κατάσταση για τους οδηγούς είναι πολύ δύσκολη και επικίνδυνη, ειδικά για τους οδηγούς που δεν είναι από την περιοχή . Για την επικινδυνότητα της διασταύρωσης αυτής έχουμε δεχθεί αρκετά email από αναγνώστες μας , οι οποίοι τονίζουν την λήψη άμεσων μέτρων .


 Οι οδηγοί που κινούνται από τον Εξαπλάτανο και θέλουν να μεταβούν προς Μηλιά έρχονται σε δίλημμα γιατί με βάση την διαγράμμιση όπως φαίνεται στις φωτογραφίες υπάρχει διπλή γραμμή. 


Όπως το ίδιο ισχύει και για τα οχήματα που κινούνται από Χρυσή ή Θεοδωράκι και θέλουν να μεταβούν προς τα χωριά Μηλιάς, Κωνσταντίας κλπ. Yπάρχει σήμανση Stop αλλά πολλοί οδηγοί δεν το αντιλαμβάνονται.

Αν αποφασίσουν και στρίψουν προς αυτά τα χωριά υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να δημιουργηθεί ατύχημα διότι τα οχήματα που κινούνται από Μηλιά και θέλουν να κατευθυνθούν προς Χρυσή ή Θεοδωράκι δεν υπάρχει διαγράμμιση με το πως να κινηθούν.

Αν αποφασίσουν να στρίψουν προς αυτά τα χωριά υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί ατύχημα με οχήματα που έρχονται από το χωριό Εξαπλάτανο με κατεύθυνση προς Μηλιά όπου θα βρίσκονται και στο ρεύμα τους.


Φώτο : Κίνηση Από Θεοδωράκι ή Χρυσή προς Αριδαία





Φώτο όπου φαίνεται ότι δεν υπάρχει διαγράμμιση για τα οχήματα που κινούνται από Μηλιά προς Αριδαία ή Θεοδωράκι.






Ελπίζουμε οι ατέλειες στην διαγράμμιση να διορθωθούν σύντομα πριν συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα. 












To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο