Τελευταία Νέα:

Από τον Αρχάγγελο Αλμωπίας ξεκίνησε ο κ. Παρούτογλου τις συναντήσεις του με τους Προέδρους των τοπικών Συμβουλίων


 Με τον Πρόεδρο κ. Δρένο και το τοπικό Συμβούλιο του Αρχαγγέλου , συναντήθηκαν στην τοπική κοινότητα του χωριού ο κ. Παρούτογλου με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Θεοδωρίδη και με αρκετούς εκλεγμένους και μη συμβούλους του, όπως τον κ. Λεμονίδη,  κ. Τσάνταλη και τον κ. Τσέμπη που είναι και από τον Αρχάγγελο.

Σκοπός της φιλικής συνάντησης αυτής ήταν να τεθούν τα προβλήματα που «τρέχουν» το διάστημα αυτό , ειδικά με την καθημερινότητα , λόγω το ότι η προηγούμενη Δημοτική αρχή μετά την ήττα τους στις εκλογές ουσιαστικά τα παράτησε αφήνοντας συσσωρευμένα προβλήματα στην επόμενη δημοτική αρχή.

Τα προβλήματα που αναφέρθηκαν και μάλιστα ήταν και τυπωμένα σε χαρτί είναι το χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετωπίζει το χωριό , το οποίο δεν έχει διορθωθεί , η αγροτική οδοποιία, το απαράδεκτο οδικό δίκτυο μέσα στο χωριό καθώς και τον Ελλιπή φωτισμό. 

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και κάτοικοι του χωριού όπου αναφέρθηκαν σε προβλήματα απλής καθημερινότητας. 

Η επίλυση των προβλημάτων του Αρχαγγέλου καθώς και όλων των τοπικών διαμερισμάτων της Αλμωπίας τους διαβεβαίωσαν ότι είναι στις πρώτες προτεραιότητες τους .

 























-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.