Τελευταία Νέα:

Οι βασικοί λόγοι που το κινητό σας ξεφορτίζει γρήγορα



Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που παραπονιούνται συχνά ότι το κινητό τους ξεφορτίζει πολύ γρήγορα, τότε πιθανόν θα πρέπει να αναζητήσετε τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό.


Δείτε παρακάτω μερικούς από τους πιο πιθανούς λόγους…

Αφήνετε στο υπόβαθρο πολλές εφαρμογές.

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή θα πρέπει όταν τελειώνετε να την κλείνετε αν το επιτρέπει η συσκευή σας. Σε αντίθετη περίπτωση το μόνο που πετυχαίνετε είναι να τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία σας.

Είστε για πολύ ώρα σε περιοχή που δεν έχει καλό σήμα.

Όταν βρίσκεστε σε περιοχές που το σήμα είναι ασθενές βάλτε αμέσως το κινητό σας σε Airplane mode γιατί αλλιώς θα ξεφοριστεί πολύ πιο γρήγορα. Αυτό συμβαίνει επειδή το κινητό καταβάλει πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια να εντοπίσει δίκτυο όταν το σήμα είναι ασθενές. Έτσι καταναλώνεται μεγαλύτερη ποσότητα μπαταρίας.

Χρησιμοποιείτε ασύρματους φορτιστές συχνά.

Μπορεί να είναι πολύ βολικοί, αλλά οι ασύρματοι φορτιστές δυστυχώς υπερθερμαίνουν, επίσης, την μπαταρία σας. Οπότε χρησιμοποιήστε τους μόνο όταν είναι πραγματική ανάγκη.














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.