Τελευταία Νέα:

Δείτε την Βαθμολογία στον όμιλο του Αλμωπού Αριδαίας



Ο Αλμωπός ξεκίνησε αποφασιστικά το παιχνίδι με τους παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη να προσπαθούν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Με μια πολύ καλή ευκαιρία του Νικολίτσα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και εξαιρετική απόκρουση του Τόλιου έδειξαν τις προθέσεις τους. 

Έτσι, στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από μια όμορφη συνεργασία των ποδοσφαιριστών του Αλμωπού ο Μεντής με φοβερό σουτ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση. Οι παίκτες του Αλμωπού συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και λίγα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Πέττα στο 34ο λεπτό που πλάσαρε από κοντά μετά από απόκρουση του Τόλιου σε σουτ του Ντόγου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός μπήκε πολύ σοβαρός στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πετύχει κι’ άλλα τέρματα ώστε να κλειδώσει το αποτέλεσμα. Στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πέττας με σουτ εκτός περιοχής θα σημαδέψει το δοκάρι της εστίας του Τόλιου με το 2-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Η Βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί:


Επόμενος αγώνας για τον Αλμωπό, για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στο γήπεδο της Αγκαθιάς με την ομώνυμη ομάδα.





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.