Τελευταία Νέα:

Αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής εκλέχτηκε ο Γιάννης Κετικίδης μετά από επεισοδιακή συνεδρίαση



Όλοι ήταν "υπ ατμόν" όπως λέει και μια λαϊκή ρήση στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής , Δ. Μπίνος και Δ. Βέσκος ξεκίνησαν το γαϊτανάκι των αλληλοκατηγοριών με φόντο, την πρόταση του προέδρου της επιτροπής και δημάρχου κ. Μπάτση να προτείνει τον κ. Κετικίδη για Αντιπρόεδρο,  η συνέχεια μεταφέρθηκε στο 2017 και κατέληξε στο σήμερα με το πως εννοεί και αντιλαμβάνετε ο κάθε συνδυασμός την συναίνεση.

Ό κ.Τσάνταλης αντιπρότεινε τον Σάκη Χατζηδημητρίου για Αντιπρόεδρο με το σκεπτικό ότι στις επιτροπές καλό να μετέχουν όλοι , πρόταση που συμφώνησε ο κ. Μπίνος και στο σχόλιο του ότι έπρεπε την πρόταση να την κάνει ο ίδιος ο Δήμαρχος , παρενέβει ο κ. Βέσκος και ξεκίνησε δεύτερη κόντρα με αναφορές στο 2017 , ενώ έχουμε 2019 !!

Νομίζουμε ότι τέτοια γεγονότα σε συνεδριάσεις θα δούμε αρκετά στην πορεία , αλλά καλό θα ήταν όλοι οι εκλεγμένοι να ασχοληθούν με τα προβλήματα του δήμου Αλμωπίας και όχι με τις προσωπικές κόντρες που είχε , έχει ο καθένας.












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.