Τελευταία Νέα:

Δήμος Αλμωπίας - Πρόσβαση στην πληροφόρηση για όλους !


Νέος Δήμαρχος , νέα δημοτική αρχή ,νέα ήθη νέες αντιλήψεις . Η αλλαγή φάνηκε με το καλημέρα. Ακόμη δεν έχει κλείσει μήνα ο νέος Δήμαρχος κ. Χρήστος Μπάτσης και ήδη κάποια πράγματα φαίνονται να αλλάζουν . 

Μια από τις σημαντικές αλλαγές που είδαμε από την στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του είναι αυτό της άμεσης πληροφόρησης . Στο μικρό αυτό διάστημα της νέας δημοτικής αρχής έχουμε λάβει αρκετά email από επίσημους λογαριασμούς του Δήμου για δράσεις , ενημερώσεις , προσκλήσεις με επίσημα Δελτία Τύπου που αφορούν την ενημέρωση των πολιτών από τον Δήμο και αν κρίνουμε από τις διευθύνσεις στους παραλήπτες των email οι ενημερώσεις στέλνονται ανεξαιρέτως σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Αυτό για όλους εμάς που ασχολούμαστε με την ενημέρωση είναι πολύ σημαντικό γιατί στην πληροφόρηση των ενεργειών του Δήμου υπάρχει πρόσβαση ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , πράγμα που με την προηγούμενη δημοτική αρχή του Δήμου Αλμωπίας δεν συνέβαινε, τουλάχιστον σε εμάς στο Almopia24.gr .

Καλωσορίζουμε λοιπόν την ενέργεια αυτή της νέας Δημοτικής Αρχής και ελπίζουμε ότι θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση και σε όλα τα υπόλοιπα θέματα που θα προκύψουν .





Almopia24.gr














To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο