Τελευταία Νέα:

Επίσκεψη του Βουλευτή Πέλλας κ. Βασίλειου (Λάκη) Βασιλειάδη στις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης και μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά


Ο Βουλευτής Πέλλας κ. Βασίλειος (Λάκης) Βασιλειάδης πραγματοποίησε επίσκεψη στις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. 


Ο κ. Βασιλειαδης δήλωσε “ Επισκέφτηκα σήμερα, το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, κ. Νικόλαο Τσαλικίδη και το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Θωμά Μπαχαράκη. Συζητήσαμε για τα θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα και τους διαβεβαίωσα πως θα είμαι δίπλα τους σε ο,τι χρειαστούν. Δεν μπορώ παρά να εξάρω το έργο που επιτελούν οι Διευθυντές, κ. Μπαχαράκης και κ.Τσαλικίδης όσον αφορά τα διοικητικά τους καθήκοντα και τις προσπάθειες που καταβάλλουν ωστε να εξελίσσεται ομαλά η σχολική χρονιά. 


Τέλος, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ στις μαθήτριες και τους μαθητές καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να προσπαθείτε, γιατι στη ζωή τίποτα δεν είναι ανέφικτο, στους γονείς υπομονή και δύναμη και τέλος στους δασκάλους και καθηγητές, να συνεχίσουν να είναι αρωγοί και κοινωνοί αυτής της προσπάθειας.”

To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο