Τελευταία Νέα:

H κόντρα του κ. Μπίνου με τον κ. Μπάτση μεταφέρθηκε στο Facebook και όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο.



Η κόντρα μεταξύ του απερχόμενου Δημάρχου κ. Μπίνου με τον τωρινό Δήμαρχο κ. Μπάτση καλά κρατεί. 

Το τραγικότερο απ΄ όλα ; είναι ότι η κόντρα παίρνει μορφή μέσω των προσωπικών λογαριασμών του facebook !!

Σε αυτή την μορφή ενημέρωσης προς τους πολίτες  δεν έχουν εμπλακεί ο κ. Χατζηδημητρίου και ο κ. Παρούτογλου , ούτε και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Μπάτσης , αλλά οι στενοί του συνεργάτες , μπαίνοντας στην διαδικασία να απαντάνε σε ότι ο ένας καταλογίζει στον άλλον.

Η δική μας απορία είναι γιατί διαλέγουν αυτήν την οδό αντιπαράθεσης και όχι την αίθουσα και τον θεσμό του Δημοτικού Συμβούλιου. Αντιπαράθεση δημόσια όπου θα καταχωρηθούν τα πάντα στα πρακτικά, όπως είναι και το σωστό και αναλώνονται σε αναρτήσεις και σε απαντήσεις εκατέρωθεν;

Οι πολίτες της Αλμωπίας κύριοι ΨΗΦΙΣΑΝ , ΕΠΕΛΕΞΑΝ και περιμένουν να δουν τον Δήμο να διοικείται να υπάρξει συνέχεια , με όποιον τρόπο αποφασίσει ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος .

Αν θα τα καταφέρουν η όχι αυτό θα φανεί στην πορεία και στο τέλος ο κόσμος θα είναι ΠΑΛΙ ο κριτής.

Αντιθέτως όμως διαπιστώνουμε μέχρι στιγμής μια μεγάλη αδυναμία από κάποιους να καταλάβουν και να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν να ακυρώσουν την απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, βάζοντας συνεχώς εμπόδια με την μορφή ενστάσεων και ψευτοδιλλήματα απέναντι στην συναίνεση με στόχο στο να μην διοικηθεί ο Δήμος.

Αν θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους και ο κόσμος κακώς τους έστειλε στην αντιπολίτευση , έχουν μπροστά τους 4 χρόνια μέσα από ουσιαστική,  με επιχειρήματα αντιπολίτευση στα Δημοτικά Συμβούλια και με επίσημα Δελτία Τύπου στον τοπικό τύπο να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση.

Αν δεν μπορούν να κάνουν ούτε αυτό , τότε αποδεικνύουν ότι οι πολίτες του Δήμου Αλμωπίας δεν ψήφισαν λάθος.






H.E Almopia24.gr








-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.