Τελευταία Νέα:

Lidra Hotel στην Αριδαία - Υπηρεσίες και φιλοξενία σε υψηλό επίπεδο




Ένα ταξίδι, μια συνάντηση, μια συμφωνία έγιναν μια επιθυμία, μια βόλτα, μια θερμή χειραψία. Ζεις μονάχα όταν αλλάζεις, κουβεντιάζεις εκεί που ανακαλύπτεις και γεύεσαι μόνο όταν προτιμάς. Lidra Hotel. Μένεις εδώ.



Δωμάτια Ξενοδοχείου



Τέσσερις προτάσεις, τέσσερα στιλ διακοσμήσεις, πολλές εναλλακτικές λύσεις. Για τους λάτρεις του διαχρονικού και της κλασικής διακοσμήσεις, σε εκλεπτυσμένους σύγχρονους ρυθμούς.

Όλα αυτά σε συνδυασμό σύγχρονων παροχών όπως , mini bar ,τηλεόραση TFT , σεσουάρ μαλλιών, αυτόνομη θέρμανση, τηλέφωνο , internet, μπανιέρα με υδρομασάζ ή καμπίνα υδρομασάζ – χαμάμ.


Σουίτες

Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο σουίτες πλήρως εξοπλισμένες όπως τα δωμάτια με επιπλέον παροχές Jacuzzi , υδρομασάζ, τηλεόραση 32 TFT, υπέρδιπλο κρεβάτι και η μια διαθέτει τζάκι.


Στο ξενοδοχείο μας μπορείτε να απολαύστε τον καφέ, το σνακ ή το ποτό σας στο ημερήσιο μπαρ. Το All Day lobby Bar είναι ο ιδανικός χώρος για το διάλειμμά σας , την ξεκούραση ή ακόμη και τις επαγγελματικές σας συναντήσεις. Δύο TFT τηλεοράσεις σας κρατάνε ενήμερους για τα πολιτικά, κοινωνικά και αθλητικά νέα της ημέρας.

Η φιλοσοφία μας

Ακεραιότητα: Να διατηρούμε τις υπηρεσίες και τη φιλοξενία μας σε υψηλό επίπεδο
Ομαδικό πνεύμα: Να δουλεύουμε ως μια δυνατή ομάδα με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του καθενός και μ’ έμφαση στην ατομική πρωτοβουλία.

Διαρκής προσπάθεια για βελτίωση: Να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να ανανεώνουμε την εικόνα των χώρων βάσει των αναγκών των σύγχρονων επισκεπτών.

Προσωποποιημένη φιλοξενία: Να εξυπηρετούμε τον κάθε επισκέπτη με επαγγελματισμό, σεβασμό, φιλικότητα, ευγένεια, αμεσότητα και ενθουσιασμό.



lidrahotel.gr

Lidra Hotel, Λήδρα Αριδαία Ν. Πέλλας
Τηλ: 2384022900 Fax: 2384022401
Κιν: 6980 931127
E-mail: info@lidrahotel.gr | Φόρμα επικοινωνίας | Χάρτης