Τελευταία Νέα:

Επική εκδίκηση : Πάρκαρε στο λάθος σημείο και οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ τον "τιμώρησαν" ... (pics)



Η επική "τιμωρία" των υπαλλήλων ενός σούπερ μάρκετ. 

Η γαϊδουριά ορισμένων οδηγών δεν έχει όρια και αυτό μάλλον δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Ειδικά όταν πρόκειται για πάρκιγνκ όπου ο καθένας παρκάρει κυριολεκτικά, αφήνει το αυτοκίνητό του όπου βρει. 

Στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, ένας οδηγός πάρκαρε εκεί που αφήνουν τα καροτσάκια του σούπερ μάρκετ και οι υπάλληλοι τον εκδικήθηκαν με τον πιο επικό τρόπο. 

Τι έκαναν; Τον περικύκλωσαν κυριολεκτικά με δεκάδες καροτσάκια ώστε να μην μπορεί να φύγει με τίποτα. Για να μπορέσει να πάρει το αυτοκίνητό του θα έπρεπε να καταφέρει να μετακινήσει όλα τα καροτσάκια.


Ομολογουμένως ήταν πρωτότυπη αλλά και επιτυχημένη τιμωρία.

Ο Άρντολ Αντζελίνι δημοσίευσε την ξεκαρδιστική φάρσα στο Facebook.

Ο κ. Angelini, ο οποίος είδε το αυτοκίνητο όταν γυρνούσε από τον κινηματογράφο ανέφερε: "Τι θα είχε γίνει αν υπήρχε έκτακτη ανάγκη; Οι άνθρωποι δεν σέβονται ο ένας τον άλλον, είναι ζήτημα ζωής με αξίες μέσα στην κοινωνία ».

Επίσης, χειροκρότησε τους υπαλλήλους του καταστήματος.




















To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο