Τελευταία Νέα:

Αλμωπός Αριδαίας - Εδεσσαϊκός 1 - 0 : Συνεχίζει αήττητος ο Αλμωπός ( Φωτορεπορτάζ & Φάσεις)

Ο Αλμωπός Αριδαίας ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον Εδεσσαϊκό αρκετά "χαλαρά"όπως ακριβώς σχεδόν όλα τα παιχνίδια εδώ και 6 αγωνιστικές, αφήνοντας σχεδόν ένα ημίχρονο ανεκμετάλλευτο .
Μέχρι στιγμής δεν το έχει πληρώσει και καταφέρνει να κερδίζει τα παιχνίδια και μάλιστα χωρίς να έχει δεχθεί ακόμη γκολ.
Το μοναδικό γκολ σημειώνεται στο 55' μετά από ωραίο συνδυασμό του Αλμωπού , γύρισμα της μπάλας από δεξιά και στο ύψος σχεδόν της μικρής περιοχής ο Κωστούλας με υποδειγματικό σουτ κάνει το 1-0.  



Δείτε ΕΔΩ το γκολ.

Ο Αλμωπός έχασε αρκετές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα , αλλά πολλές φορές στην τελική πάσα υπήρχε επιπολαιότητα.
Ο Εδεσσαϊκός ήταν πολύ καλός στην κυκλοφορία της μπάλας μέχρι τα όρια της μεγάλης περιοχής του Αλμωπού Αριδαίας και υστερούσε φανερά στην τελική πάσα και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχασε καμία αξιόλογη ευκαιρία . Την μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει (έκανε την μεγάλη απόκρουση ο Μένιος τερματοφύλακας του Αλμωπού) την δημιούργησε από στημένη φάση.

Δείτε ΕΔΩ την απόκρουση του Μένιου

Αλμωπός Μένιος, Μαγγίζης, Μουντζούρης Τζημογιάννης , Καζναφέρης (80΄Γ. Ελευθεριάδης), Ασλαμπάνογλου,Νικολίτσας (63΄Ντόγος),Μεντής , Πέτας(75΄Ξόμπλιος), Κωστούλας, , Κιουλτσόπουλος(46΄Σεϊνατούδης )


Εδεσσαϊκός Βασιλειάδης,Μαυρόπουλος(85΄Κασαπίδης) , Μωϋσιάδης,Πούπης, Καρατζάογλου, Παπουτσίδης(58΄Καρακούτης) , Τούφας, (80΄Πέτκος), Μανιός, Τσολακίδης, Καραδήμος(55΄Παντελιδης), Κιόρτσης

Διαιτητής: Βουρνέλης, Κουφός, Τσεχελίδης (Μακεδονίας) καλός


Δείτε Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα






















































































-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.