Τελευταία Νέα:

Κερδήθηκε χρόνος - Αύριο Παρασκευή 11-10-2019 ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ - Δείτε τις ενέργειες που έγιναν


Ο Δήμος Αλμωπίας κινήθηκε με τους νομικούς του σε δύο φάσεις,
προέβηκε σε προσφυγή και αίτηση αναστολής (ασφαλιστικά μέτρα) με αίτημα προσωρινής διαταγής κατά της απόφασης για το κλείσιμο των Λουτρών και κατέθεσε ενδικοφανή προσφυγή (ένσταση)  στο Υπουργείο Τουρισμού για αναστολή της απόφασης σφράγισης της Λουτρόπολης.

Η απόφαση της προσωρινής διαταγής δεν πήγε καλά και δεν έγινε δεκτή ,   η ένσταση όμως που έχει κατατεθεί στο Υπουργείου Τουρισμού κατά της απόφασης μέχρι να συζητηθεί ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ .

Με απλά λόγια μέχρι να συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Τουρισμού και να συζητηθεί η ένσταση που κατέθεσαν οι νομικοί του Δήμου Αλμωπίας δεν εκτελείται καμία προγενέστερη απόφαση (που ήταν η σφράγιση των Λουτρών).

Έτσι κερδήθηκε χρόνος και σε αυτό βοήθησαν και οι πολιτικοί της περιοχής μας με παρέμβαση στο Υπουργείο Τουρισμού, ώστε να κερδηθεί χρόνος και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες  (φάκελος, άδεια και σήμα του ΕΟΤ) και να κλείσει οριστικά το θέμα αυτό που είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία και την εικόνα της περιοχής μας.




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.