Τελευταία Νέα:

Νεκροί 18χρονος και 33χρονος μετά από πρόσκρουσή του οχήματός τους σε σταθμευμένο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ (Φώτο)


Απίστευτη τροπή πήρε το τραγικό δυστύχημα με τους δυο νεκρούς στην Δαλαμανάρα Αργολίδας καθώς, σύμφωνα με την Αστυνομία, η αιτία για την κατάληξη του μοιραίου αυτοκινήτου σε κολώνα ήταν η πρόσκρουσή του σε σταθμευμένο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.!

Το δυστύχημα συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άργους- Ναυπλίου, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος με συνεπιβάτη έναν 18χρονο προσέκρουσε στο περιπολικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, το όχημα βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε έναν τσιμεντένιο στύλο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δυο επιβατών.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Τροχαία Άργους- Μυκηνών, ερευνάται αν το πλήρωμα του αστυνομικού οχήματος είχε σταθμεύσει νόμιμα στο σημείο και αν ήταν ορατό από τους επερχόμενους οδηγούς. Σε βάρος των αστυνομικών διατάχθηκε Ε.Δ.Ε., όπως ορίζει η νομοθεσία για όργανα της τάξης που εμπλέκονται σε τροχαία.

argolida_dyst1
argolida_dyst2
argolida_dyst3argolida_dyst4
argolida_dyst5


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.