Τελευταία Νέα:

Θύελλα Σαρακηνών : Χατ – τρικ ο Γκέσιος , αλλά το ματς έληξε 3 -3 (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)


Η ομάδα των Σαρακηνών ξεκίνησε εκπληκτικά το παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το 20 λεπτο προηγούνταν με διαφορά 2 γκολ. Το πρώτο γκολ ήταν ένα «άπιαστο» σουτ του Γκέσιου έξω από την περιοχή και το δεύτερο πάλι από τον ίδιο παίχτη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Στην φάση του πέναλτι ο διαιτητής «χαρίστηκε» στην ομάδα της Καλλικράτειας και έδωσε κίτρινη αντί κόκκινη κάρτα στον παίχτη που έκανε το πέναλτι.

Μετά το 2-0 η ομάδα της Καλλικράτειας άρχισε να κρατά περισσότερο την μπάλα στα πόδια της και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες να μειώσει το σκορ, είχε απέναντι της τον τερματοφύλακα των Σαρακηνών σε πολύ μεγάλη ημέρα.

Κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των Σαρακηνών η Καλικράτεια στο 35’ με 40’ λεπτο και να μειώσει σε 2-1 .

Σκορ που έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο με την ομάδα της Καλλικράτειας να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες , ισοφάρισε σε 2-2 με δόση τύχης καθώς η μπάλα κόντραρε σε παίχτη των Σαρακηνών και έβγαλε τετ α τετ παίχτη της Καλλικράτειας όπου έκανε το 2-2.

Ο Γκέσιος των Σαρακηνών όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη και με κεφαλιά έκανε το 3-2 για τους Σαρακηνούς .

Στο 87’ λεπτο όμως και μετά από «τσαφ» παίχτη των Σαρακηνών λόγω του κάκιστου γηπέδου η ομάδα της Καλλικράτειας ισοφάρισε σε 3-3 όπου ήταν το τελικό σκορ.





















































-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.