Τελευταία Νέα:

Σήμερα στις 5 μ.μ η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για τα Λουτρά Λουτρακίου και την Δ.Ε.Υ.Α


Σήμερα είναι ένα από τα ποιο κρίσιμα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Αλμωπίας καθώς θα ψηφιστεί νέο διοικητικό συμβούλιο για τα Λουτρά Λουτρακίου (και σε δική τους συνεδρίαση μετά το δημοτικό συμβούλιο στις 8 μμ θα ψηφίσουν μεταξύ τους για πρόεδρο , αντιπρόεδρο κλπ) καθώς και για όλες τις επιτροπές του Δήμου. 

Ένα δημοτικό συμβούλιο που άργησε να συγκληθεί λόγω του ότι δεν είχε έρθει διευκρινιστική εγκύκλιος για τον τρόπο ψήφισης.

Σήμερα λοιπόν μετά τις απαραίτητες αποσαφηνίσεις όπου δίνουν μεγαλύτερες αρμοδιότητες στον εκλεγμένο Δήμαρχο οι ψηφοφορίες και αυτοί που θα εκλεγούν θα είναι οι προτεινόμενοι του συνδυασμού του κ. Μπάτση καθώς διαθέτει τον μαγικό αριθμό 15.


Δείτε τα θέματα:


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
ü   
  Ενημέρωση του Σώματος για θέματα που αφορούν τον Δήμο από τον κ.Δήμαρχο
1ο
Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας με την επωνυμία «ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» που έχει έδρα στα Λουτρά Λουτρακίου του Δήμου Αλμωπίας.
----------------
2ο
 Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας (ΔΗ.ΚΕ.Α.) 
----------------
3ο
Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ»
----------------
4ο
 Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας.
-----------------
5ο
 Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας.
-----------------
6ο
 Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλμωπίας (Δ.Ε.Υ.Α.Α.)
-----------------
7ο
 Ορισμός Προέδρου και Παραγωγικών Τάξεων της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Αλμωπίας
-----------------
8ο
 Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Αλμωπίας
-----------------
9ο
 Τροποποίηση της με αριθ. 126/2019 Απόφασης Δ.Σ. - Αντικατάσταση μελών     Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών  και Αμφισβητήσεων, για το έτος 2019.
-----------------
10ο
Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασίας και Αξιολόγησης Προσφορών, Εκποίησης, Εκμίσθωσης και Μίσθωσης Ακινήτων ή Κινητών Πραγμάτων Δήμου Αλμωπίας.
----------------
11ο
 Ανανέωση Νομιμοποίησης και ορισμό Εκπροσώπων για την κίνηση τραπεζικών    λογαριασμών του Δήμου Αλμωπίας και τις λοιπές συναλλαγές με τις Τράπεζες.
-----------------
12ο
 Εκλογή αντιπροσώπων στον  ΣΔΙΠΕ για την τετραετία  01/09/2019 -31/12/2023, σύμφωνα με το άρθρο 246 του Ν.3463/2006  (Κώδικας Δήμων & Κοινοτήτων), τις διατάξεις του Ν.3852/2010 (Πρόγραμμα «Καλλικράτης») και του Ν. 4623/2019 (Ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών κ.λ.π.)
-----------------
13ο
Εκλογή Αντιπροσώπων – Μελών Διοικητικού Συμβουλίου Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) Κεντρικής Μακεδονίας

14ο
Υπόδειξη εκπροσώπων ΠΕΔΚΜ  στις Επιτροπές Ελέγχου Παιδικών Χαρών
15ο
Αποδοχή χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών ποσού 29.425,00€ για την καταβολή εκλογικής αποζημίωσης των υπαλλήλων που συμμετείχαν στην  προπαρασκευή και διεξαγωγή των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών και των Εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 26ης Μαΐου 2019 και των επαναληπτικών εκλογών της 2ας Ιουνίου 2019 του Δήμου Αλμωπίας και εγγραφή – ενίσχυση των Κ.Α. στον Προϋπολογισμό εσόδων – εξόδων
------------------
16ο
10η Γενική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Αλμωπίας,  οικ έτους 2019.
-----------------
17ο
Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Α΄ Τριμήνου Δήμου Αλμωπίας, έτους 2019
-----------------
18ο
Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Β΄ Τριμήνου Δήμου Αλμωπίας, έτους 2019
-----------------
19ο
Αποδοχή έγκρισης του Τροποποιημένου Τεχνικού Δελτίου για τον Κωδ. Πράξης MIS :5003445 Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλμωπίας και την πρόσληψη ενός (1) επιπλέον ατόμου
---------------
20ο
Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων
--------------
21ο
Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής παραλαβής έργων
---------------
22ο
Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής έργων
--------------
23ο
Ακύρωση της με αρ. 150/2019 απόφασης Δ.Σ. για την έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας με αντικείμενο τη “ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΞΙΦΙΑΝΗΣ” που χρηματοδοτείται από το INTERREG IPA  Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009” και λήψη απόφασης εκ νέου
--------------
24ο
Έγκριση πρακτικού κλήρωσης επιτροπών οριστικής παραλαβής των έργων:
     1.Επέκταση ΧΥΤΑ 1ης διαχειριστικής ενότητας Ν.Πέλλας (ΧΥΤΑ Αλμωπίας) και εκσυγχρονισμός βιολογικού (Υποέργο1-ΕΣΠΑ)
     2.ΥΠ1 « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ» της πράξης «ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – Β΄ΦΑΣΗ»
---------------
25ο
Εκμίσθωση δημοτικών (πρώην σχολικών ) αγροτεμαχίων της Τ.Κ. Σωσάνδρας.
---------------
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΒΕΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.