Τελευταία Νέα:

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αλμωπίας : Συμμετοχή στο 6ο Salonika Run στη Θεσσαλονίκη,φιλανθρωπικός αγώνας υπεραπόστασης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13/10, στις 12 το μεσημέρι το 6ο Salonika Run στη Θεσσαλονίκη,φιλανθρωπικός αγώνας υπεραπόστασης, ο οποίος και είχε ξεκινήσει από την Παρασκευή 11/10.
Σκοπός του είναι η καταγραφή χιλιομέτρων που μετατρέπονται σε χρήματα,ώστε να ενισχυθούν παιδικά ιδρύματα και σύλλογοι που το έχουν μεγάλη ανάγκη.
Στον αγώνα συμμετείχαν και τα μέλη του Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας, Ζήλλης Σωτήρης και Κεχαγιάς Γιώργος οι οποίοι και κατέγραψαν 83χλμ. και 79 χλμ.αντίστοιχα στο τριήμερο,συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στον σκοπό του αγώνα.
Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο.Μπράβο σας !!

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνουμε στην εκπληκτική Ναυσικα Κεχαγια Αγιαννιτη,η οποία αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη,συμμετείχε διανύοντας 10χλμ. προσφέροντας με αυτό τον τρόπο στον σκοπό της διοργάνωσης.


Μπράβο Ναυσικά και με το καλό να υποδεχθείτε το μωράκι σας !!

Επίσης στην Νάουσα είχαμε και την διεξαγωγή του 3ου Αριστοτέλειου Δρόμου Αντοχής, με δύο διαδρομές 26χλμ και 5χλμ.

Στον αγώνα αυτό, τον Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας εκπροσώπησαν ο VasilisTsentemidis και η ΑΝΝΑ ΖΟΥΜΗ στα 5χλμ οι οποίοι και ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον αγώνα τους.
Σημαντική επιτυχία για την Άννα η 1η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία!!
Συγχαρητήρια Άννα και Βασίλη!!

Επίσης στον ίδιο αγώνα είχαμε και την συμμετοχή της Efi Nikolaidou στη διαδρομή των 26χλμ.η οποία και ολοκλήρωσε την πολύ απαιτητική διαδρομή με απόλυτη επιτυχία

Συγχαρητήρια Έφη!!!

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.