Τελευταία Νέα:

Τι πραγματικά συμβαίνει με το ωράριο των Υπαλλήλων της ΔΗ.Κ.Ε.Α Αλμωπίας ;


Η συνεργασία Παρούτογλου – Μπάτση έφερε θέσεις διοικητικές σε εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, όπως πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α Αλμωπίας ορίστηκε ο κ. Λεμονίδης Γεώργιος εκλεγμένος από την πρώην Δημοτική ενότητα Εξαπλατάνου με τον συνδυασμό του κ. Παρούτογλου.
Επικοινωνήσαμε μαζί του για να μας δώσει την δική του επίσημη εξήγηση για αυτά που ακούγονται και την αναστάτωση που έχει προέλθει σε σχέση με το ωράριο των υπαλλήλων.

Στις λίγες ημέρες των καθηκόντων του , μας ανέφερε χαρακτηριστικά «ότι κάποιοι υπάλληλοι δεν τηρούσαν το ωράριο δουλειάς τους εξόφθαλμα και προκλητικά, δηλαδή τις ώρες έναρξης και λήξης του ωραρίου τους σε κάποιες από τις δομές λειτουργώντας εις βάρος άλλων υπαλλήλων».

Αφού λοιπόν έγινε η διαπίστωση , καλέσαμε όλους τους υπαλλήλους συμβασιούχους και μη και τους το επισημάναμε ότι στο ωράριο θα ισχύει ότι ορίζει ο νόμος.

Αποφασίστηκε συμβουλευόμενοι τον νομικό σύμβουλο του Δήμου να πηγαίνουν όλοι οι υπάλληλοι στον Δήμο Αλμωπίας για να υπογράφουν την ψηφιακή κάρτα έναρξης και λήξης της εργασίας τους, όπως ορίζει ο νόμος.

Αυτό σε κάποιους δεν άρεσε προβάλλοντας ως δικαιολογία ότι είναι «καψόνι» όπως μας ανέφεραν με την αιτιολογία ότι ανήκουμε στην ΔΗ.Κ.Ε.Α και γιατί να πηγαίνουμε να υπογράφουμε στον Δήμο Αλμωπίας.

Γίνεται αυτό γιατί η ΔΗ.Κ.Ε.Α Αλμωπίας έχει πολλαπλές δομές και 5 κτίρια και δεν μπορούν να δημιουργηθούν σε κάθε κτίριο χώροι για την ψηφιακή υπογραφή των Υπαλλήλων και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί «καψόνι» προς τους υπαλλήλους. 

Να τονίσουμε ότι η κίνηση αυτή έχει την καθολική αποδοχή των περισσοτέρων υπαλλήλων λέγοντάς μας χαρακτηριστικά « Αυτό έπρεπε να γίνει εδώ και 17 χρόνια».

Κλείνοντας ο κ. Λεμονίδης μας ανάφερε ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα στέλνει η ΔΗ.Κ.Ε.Α Αλμωπίας επίσημα Δελτία Τύπου προς ενημέρωση όλων των πολιτών , για να μην υπάρχει η διακίνηση ψευδών ειδήσεων και δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις.


H.E. Almopia24.gr






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.