Τελευταία Νέα:

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση μνήμης για τους Μακεδονομάχους του Κάτω Γραμματικού

Δελτίο Τύπου


Εκδήλωση μνήμης για τους Μακεδονομάχους του Κάτω Γραμματικού.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση μνήμης για τους Μακεδονομάχους του Κάτω Γραμματικού, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Γραμματικού «Πατριάρχης Χρύσανθος», σε συνεργασία με το Σύλλογο Απογόνων Μακεδονομάχων Έδεσσας – Αλμωπίας.

Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στο Κάτω Γραμματικό. Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου του χωριού τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση. Μετά τη Θεία Λειτουργία τελέστηκε τρισάγιο στο χώρο του Μνημείου Μακεδονομάχων στο Κάτω Γραμματικό. Το ιστορικό της ημέρας εκφώνησε ο Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Γραμματικού κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης. 
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου από απόγονο Μακεδονομάχων. Αμέσως μετά, με μέριμνα του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου προσφέρθηκε καφές στο χώρο του μνημείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής Πέλλας κ. Βασιλειάδης Β., ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας κ. Μούκας Σ., μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων Έδεσσας-Αλμωπίας, Απόγονοι Μακεδονομάχων και κάτοικοι του χωριού.







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.