Τελευταία Νέα:

Τα Λουτρά "σφραγίζονται" την Παρασκευή και ο κ. Μπίνος και κ.Χατζηδημητρίου έλειπαν από την Συνέλευση


Δεν τους πολυ νοιάζει μάλλον το θέμα των Λουτρών στον πρώην πρόεδρο κ. Μπίνο και στον κ. Χατζηδημητρίου καθώς αποφάσισαν να απέχουν τις γενικής συνέλευσης που έγινε εκτάκτως στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας πριν από λίγο. 


Παρών κόσμος και επιχειρηματίες από τα Λουτρά και την ευρύτερη περιοχή για να μάθουν από τον ίδιο τον Δήμαρχο και τωρινό πρόεδρο των Λουτρών την πραγματικότητα.

Μια πραγματικότητα που είναι αρκετά ζοφερή η οποία όπως μας είπε ο κ. Μπάτσης ξεκίνησε από μια καταγγελία ενός υπάλληλου του ΕΟΤ που ήρθε ως επισκέπτης στα Λουτρά . Ο νόμος τότε ήταν ποιο ευέλικτος και μπορούσε να τακτοποιηθεί το θέμα , αλλά δεν έγινε.

Η εντολή σφράγισης έχει έρθει τέλη Σεπτεμβρίου περίπου και προσπαθούν να βρουν νόμιμο τρόπο ώστε να μην εκτελεστεί η απόφαση η οποία θα επιφέρει μεγάλο πλήγμα στην εικόνα και τον τουρισμό της περιοχής μας.

Από αυτήν την "μάχη" επέλεξε ο κ. Μπίνος να δραπετεύσει 2 φορές , μια φορά την ημέρα που όρισε ο ίδιος ως πρόεδρος γενική συνέλευση και θα γινόταν μετά το Δημοτικό Συμβούλιο και μια φορά σήμερα που έπρεπε να ακούσουμε και την δική του εκδοχή καθότι πρόεδρος τα τελευταία 5 χρόνια των Λουτρών .

Στην πορεία αυτή τον ακολούθησε και ο κ.Χατζηδημητρίου που θα πρέπει και αυτός με την σειρά του να εξηγήσει γιατί επέλεξε την στάση αυτή σε ένα τόσο μα τόσο σοβαρό θέμα.

Τι προβλέπεται τώρα

Οι κινήσεις που προβλέπονται τώρα είναι προσφυγές κατά τις απόφασης έτσι ώστε να κερδηθεί χρόνος και υπάρχει και πρόταση να σταλεί επιστολή στον Πρωθυπουργό κ .Μητσοτάκη,  ώστε να καταλάβουν όλοι ότι πέρα από τον τουρισμό , υπάρχουν οι επιχειρήσεις και οι θέσεις εργασίας και όλες οι "καραμπόλες" σε δάνεια , υποθήκες και ότι άλλο έχει ως παρενέργειες αυτή η απόφαση.

Οι προσεχείς ημέρες είναι κρίσιμες και ελπίζουμε ότι όλα θα έχουν αίσιο τέλος.












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.