Τελευταία Νέα:

Αυτό είναι ένα από τα πιο απίθανα πανό που έχει αναρτηθεί ποτέ σε Ελληνικό γήπεδο


Το νέο ξεκίνημα του Ηρακλή στα γήπεδα σημαδεύτηκε από ένα πανό που δύσκολα θα προσπεράσεις.
Οι φίλοι του «Γηραιού» έχοντας ζήσει τον υποβιβασμό λόγω οικονομικών ατασθαλιών στο πετσί τους εύχονται να μην ξαναζήσουν στο μέλλον τέτοιες μέρες σαν κι αυτές. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας τους κόντρα στον Κεραυνό Μονοπήγαδου, ανάρτησαν ένα πανό που έγραφε: «Τώρα αν μπορείτε ρίξτε μας». Ο Ηρακλής όντας στην χαμηλότερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να υποβιβαστεί ξανά με τους φίλους της ομάδας να διακωμωδούν την κατάσταση.

Ο αγωνιστικός «Γολγοθάς» του Ηρακλή με φόντο την – μακρινή – επιστροφή στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ ξεκίνησε επιτυχώς. Ο «Γηραίος» αγωνιζόμενος πλέον στην χαμηλότερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου φιλοδοξεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες του αφήνοντας πίσω τις «μαύρες σελίδες» και τα τεράστια χρέη που τον ταλάνισαν επί σειρά ετών. Η νέα του προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΜ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία επικρατώντας του Κεραυνού Μονοπήγαδου με το εμφατικό 6-0.




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.