Τελευταία Νέα:

Ντουμπάι: Δείτε ονειρεμένες επαύλεις που πωλούνται σε τιμές που… ζαλίζουν



Είναι η πόλη των υπερβολών και ο ιδανικός προορισμός όσων έχουν πανάκριβα γούστα. Τεχνητά νησιά, δύο λιμάνια, ένα τεράστιο, πολυτελές και υπερτεχνολογικό διεθνές αερολιμένα, εντυπωσιακά εμπορικά κέντρα, καθώς και το μοναδικό επτάστερο ξενοδοχείο στον κόσμο, το Μπουρτζ Αλ Αράμπ όπου αν θέλει να μείνει, θα πρέπει να δώσει 1.500 ευρώ για μια και μόνο διανυκτέρευση.

Για κάποιους το Ντουμπάι που είναι η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, φαντάζει ιδανική επιλογή όχι μόνο για λίγες ημέρες διακοπών, αλλά και για πιο μόνιμη κατοικία, αν και για να κάνει πραγματικότητα την επιλογή αυτή, θα πρέπει να διαθέτει υπερβολικά πολλά χρήματα.

Η πλατφόρμα Mansion Global παρουσιάζει 689 ακίνητα που βγαίνουν αυτή τη στιγμή προς πώληση. Είναι μερικά από τα πιο χλιδάτα σπίτια του Ντουμπάι και μπαίνουν πωλούνται με τιμές που μοιάζουν με… δραχμές, αλλά δυστυχώς δεν είναι.




Τιμή πώλησης: $35.388.600





Τιμή πώλησης: $54.444.000



Τιμή πώλησης: $34.877.383



Τιμή πώλησης: $26.677.600


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.