Τελευταία Νέα:

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας ακόμη μαλώνουν... (Βίντεο)



Από το ξεκίνημα της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής που συνεδρίασε σήμερα 15-10-2019 στις 13:30 μ.μ με την διαδικασία κατεπείγοντος στον Δήμο Αλμωπίας η κατάσταση ήταν τεταμένη.

Ξεκίνησε με τις παρατηρήσεις του κ. Χατζηδημητρίου επί της διαδικασίας και κατέληξε στο τέλος η λεκτική διαμάχη να συνεχιστεί με εκφράσεις "Γαλλικών" ανάμεσα στον κ. Τσάνταλη και τον κ. Μπίνο μέχρι τα... σκαλοπάτια του Δημαρχείου, αφορμή η ψήφιση των επιτροπών στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο όπου δεν εκπροσωπείται η αντιπολίτευση με συνέχεια όταν ο κ. Τσάνταλης θύμισε στους παρευρισκόμενους το σήμα "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ " με το 8+6 = 14.
Ουσιαστικά η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, ήταν με μοναδικό θέμα συζήτησης την απευθείας ανάθεση προμήθειας καυσίμων για τις ανάγκες του εργοταξίου του Δήμου, το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα απ΄όλους.



Δείτε το Βίντεο με τις παρατηρήσεις του κ. Χατζηδημητρίου επί της διαδικασίας.



Δείτε την Απάντηση του κ. Μπάτση






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.